BanjalukaLive

Thu04262018Humanitarni broj za pomoć Mladenu Crnogorcu

mladen2506

Druženje i kupanje u rijeci Vrbanji za Mladena Crnogorca (24) prije pet godina završilo se kobno. Skačući u rijeku Mladen je udario glavom u stijenu i ostao paralizovan. Povrijedio je peti vratni pršljen.

Pošto nije bilo mogućnosti za Mladenovo liječenje u zemlji, pokrenuta je akcija prikupljanja novčanih sredstava za liječenje na Moskovskoj klinici Neuro Vita.

Samo liječenje se sastoji od vađenja i ugradnje autolognih matičnih ćelija i odvija se u više faza, što zahtijeva 3-4 puta godišnje odlazak na pomenutu kliniku.

Uz pomoć ljudi dobre volje, mnogobrojnih firmi i drugih humanitarnih organizacija koje su podržale kratki-humanitarni broj 2009., 2010. i 2011.godine Mladen je do sada boravio pet puta u Moskvi i njegovo zdravstveno stanje se vidno popravilo, ali za njegov dalji oporavak potrebno je još terapija.

Pozivom na broj 1458 svi korisnici m:tel fiksne i mobilne mreže mogu da daruju 1 KM za Mladenovo liječenje. Humanitarni broj aktivan je do 31. jula.

Sva prikupljena sredstva putem ovog broja uplatiće se na žiro račun Kola srpskih sestara br. 562-099-00011622-63 kod Razvojne banke Banja Luka nakon čega će ista biti prebačena na račun korisnika-porodice Crnogorac.

Nadamo se da će te pomoći Mladenu u njegovoj borbi za ozdravljenje.

(BLLIVE)