BanjalukaLive

Thu03052015

Back Banjaluka Servisne informacije za 17. avgust


Servisne informacije za 17. avgust

servisne1708

Elektrokrajina

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima, planirana su sljedeća isključenja el. energije: u vremenu od 08.30 do 12.30 časova – dijelovi ulica: Banović Strahinje, Patrijarha Arsenija Čarnojevića, Braće Jugovića i Gavrila Pricipa; od 08.30 do 13.30 časova dijelovi ulica Novi sokak i Močila; od 08.30 do 14 časova dio naselja Gornja Česma i Krčmarice; od 10 do 14 časova dijelovi naselja: Pavlovac, Đurđevići, Motike i Saračica.

Vodosnabdijevanje

Snabdijevanje grada vodom je uredno. Kvalitet vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode.

Prognoza vremena

Sunčano i vrlo toplo vrijeme. Najviša dnevna temperatura do 33 stepena Celzijusova.

Centar javne bezbjednosti

Rvidentirana su tri krivična djela, i to jedna prevara i dva "ostala". Javni red i mir narušen je četiri puta (po dva puta tučom i "ostalim" prekršajem). Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda (jedno lice lakše povrijeđeno).

Služba hitne pomoći

Pregledano je 97 pacijenata i obavljena je 21 kućna posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je sedam beba: tri dječaka i četiri djevojčice.

Vatrogasna jedinica

Imala je tri intervencije.

Izvještaj iz Matične službe za 17. avgust

Rođeni: Una Malić, kći Vladana i Tanje; Dimitrije Mikić, sin Miloša i Dijane; Damjan Marjanović, sin Srđana i Aleksandre; Matej Marčetić, sin Đorđa i Jelene; vukašin Kaurin, sin Siniše i Bojane; Sara Čuković, kći Nenada i Dijane; Nađa Jež, kći Gorana i Desanke; Anja Savić, kći Radenka i Radislavke ; Marko Samardžija, sin Milenka i Radmile; Ines Alagić, kći Nedžada i Dobrile

(ASBL)