BanjalukaLive

Wed04252018Sergej Ćetković i Ivana Peters 30. decembra na Trgu Krajine

cetkovic


Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i poznati pop pjevač Sergej Ćetković, najavili su koncert ovog muzičara, koji će biti održan 30. decembra u Banjaluci. 

"Grad želi da bude regionalni centar, uključujući i zabavu i događaje, i tome smo posvećeni u novogodišnjem programu, koji je počeo Zimzogradom 1. decembra i koji će trajati sve do 15. januara. Ovih dana otvorićemo i dodatne sadržaje na lokacijama ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i Narodnog pozorišta RS, čime će širi centar grada biti obogaćen novogodišnjim sadržajima", rekao je gradonačelnik Radojičić.

Slijedi i čitav niz koncerata, od kojih prvi 27. decembra u okviru humanitarne večeri u organizaciji predsjednika Republike, zatim tri velika koncerta na otvorenom 30. i 31. decembra (Lukijan Ivanović, Leksington bend i Nikola Rokvić) i 1. januara 2018. godine (Toni Cetinski i Dženan Lončarević).

"Poslije koncerata, očekuju nas događaji za dan Republike, a završavamo sa gastro-festivalom pred Pravoslavnu novu godinu i programom za 14. januar", zaključio je gradonačelnik Radojičić.

Sergej Ćetković pozvao je sve da dođu 30. decembra u Banju Luku, na, kako je rekao – dobru muziku i program.

"Drago mi je što ću zajedno sa svojom koleginicom Ivanom Peters podijeliti prednovogodišnje veče sa Banjalučanima i njihovim gostima. Hvala gradonačelniku i m:tel-u na gostoprimstvu, pozivu i prilici da se ponovo poklonim publici u Banjoj Luci jer smo se zadnji put družili u ovom gradu prije dvije-tri godine", rekao je Ćetković.

Sponzor ovog koncerta, na kojem će uz Sergeja nastupiti i Ivana Peters, je kompanija m:tel.

Foto: Grad Banjaluka