BanjalukaLive

Tue04242018Veliki zdravstveni horoskop za novembar

prehlada yay2101

Novembar je mjesec kada će stres uticati na vaše zdravlje i kada je svaki pregled važan! Evo šta vam još horoskop predviđa na polju zdravlja i kako vas astrolozi savjetuju za ovaj mjesec:

Ovan
Uopšteno, bićete u odličnom stanju tokom novembra, zato što je Mars, vladar Ovna u dobrom položaju. Ipak, nemojte biti u potpunosti bezbrižni, imajte na umu da u drugom dijelu mjeseca može doći do poteškoća zbog položaja Merkura, vladara kuće bolesti Ovna. Nemojte zanemariti starije probleme ili odlagati njihovo rješavanje.

Savjet: Pojavite se u javnosti u svom stilu, posetite društvene događaje i upustite se u grupne aktivnosti!

Bik
Iako ćete imati zavidnu količinu energije, ipak savjetujemo oprez! Nemojte zanemariti svoje zdravstveno stanje. Biće puno stresa i pritiska. Nepovoljan položaj Venere koja je vladar kuće bolesti Bika može donijeti razvoj određenih poteškoća. Izbjegavajte bilo kakva pretjerivanja i slušajte savjete doktora.

Savjet: Odvojite vrijeme za kulturna događanja. Možete otići u pozorište ili muzej ili pročitati dobru knjigu!

Blizanci
Kuća bolesti Blizanaca pod velikim je uticajem Merkura, vladara Blizanaca, sve do 12. novembra i Sunca, sve do 21. novembra. Isto tako, uticaj Marsa nije najpovoljniji. Želimo da naglasimo da morate biti oprezni, da svoju energiju mudro koristite, da ne ulazite u bilo kakav rizik, nemojte se izlagati opasnostima i ozbiljno shvatite bilo koju pojavu bolesti.

Savjet: Potrudite se da poboljšate način života!

Rak
Na prvi pogled bićete dobrog psihofizičkog stanja tokom novembra 2016. godine. Ali, nemojte olako shvatiti nivo energije koju osjećate, ne pretjerujte zato što se u vašoj kući bolesti nalazi Saturn. Obratite pažnju na signale koje vam tijelo šalje i nemojte odlagati preglede ili tretmane.

Savjet: Volite bezuslovno, budite ljubazni i ne tražite previše od voljene osobe!

Lav
U prvoj dekadi novembra, vaša zdravstvena situacija zahtijeva oprez, jer se Mars nalazi u vašoj kući bolesti. Tokom tog perioda može doći do upala, infekcija, bolova, povreda, nezgoda i drugih poteškoća. U drugoj dekadi osjećaćete se bolje, a treća dekada donosi odlično stanje. Kroz ove dvije dekade možete se posvetiti više svom izgledu.

Savjet: Poradite na strpljenju i diplomatskom stavu kako bi odnosi s drugima bili harmoničniji!

Djevica
Kuća posla je takođe i kuća vezana za zdravlje. S Marsom u tom polju, budite oprezni kada se radi o poslovnim obavezama. Energija koju vam Mars daje mora biti potrošena kroz smišljene i dinamične akcije. Ukoliko ne bude tako, može doći do raznih problema, povreda, upala i bolova. Novembar 2016. godine povoljan je za obavljanje kontrole, odlazak kod zubara i manje intervencije.

Savjet: Ne upuštajte se u finansijske špekulacije, nemojte pretjerati s trošenjem novca radi užitka i zabave!

Vaga
Tokom novembra bićete u odličnoj formi. Vitalni ste, ali nedostajaće vam smisla za humor i filozofski pristup životu. Imate puno snage, ali isto tako, volite da se zabavite što više možete. Potencijalne nevolje dolaze od preterivanja ili nemara. Izbjegavajte pretjerivanja bilo koje vrste.

Savjet: Proučavajte nešto ozbiljno ili komplikovano!

Škorpija
Bićete u dobroj formi, posebno kroz prve dvije dekade novembra kada se Sunce nalazi u Škorpiji. Vaše raspoloženje će se poboljšati u drugoj dekadi. Više ćete se posvetiti domu i porodici. Neki rođaci ili roditelji mogli bi imati zdravstvenih problema. Zbog toga ćete biti dodatno pod stresom.

Savjet: Nemojte previše analizirati odnose s drugima! Budite dobronamjerni i spremni za saradnju.

Strijelac
Vladar kuće bolesti Strijelca je u dosta napetom položaju i zato bi vas zdravstvena situacija tokom novembra 2016. godine mogla zabrinuti. Neki stariji problemi mogu se pogoršati, posebno zbog stresa i pritiska, ili ćete uložiti dosta truda u neka pitanja vezano za zdravlje, izgled ili način života.

Savet: Tokom novembra vaše komunikacijske i intelektualne sposobnosti postaju izuzetne. Iskoristite ih!

Jarac
Imaćete puno energije kroz prvu dekadu novembra 2016. godine. Takođe, biće i puno situacija u kojima ćete biti nemirni i reagovaćete impulzivno što dodatno povećava stres. Zbog žurbe može doći i do nezgoda. U drugoj dekadi bićete smireniji, jer optimistična i vedra Venera ulazi u Jarca. Ali, vladar kuće bolesti Jarca ne osjeća se tako dobro tokom treće i četvrte dekade, a ni Sunce. Vaše tijelo neće biti toliko izdržljivo i morate biti oprezniji, prenosi "Still".

Savjet: Druga dekada novembra idealna je za popularnost, podršku i zaštitu. Iskoristite taj period!

Vodolija
Tokom novembra bićete u dobroj formi i imaćete puno planova koje ćete moći da ostvarite uz optimizam. Snaga i vitalnost pomoći će vam u drugoj dekadi novembra, kada Mars bude u Vodoliji. Pripazite, bićete dinamičniji zbog prisustva Marsa, ali može doći do nervoze, nestrpljenja i neprimjerenog ponašanja. Izbjegavajte pretjerivanja!

Savjet: Budite oprezni kada se radi o novcu i nemojte ga trošiti na nepotrebne stvari!

Ribe
Tokom prve dekade novembra bićete u dobroj formi. Imaćete dovoljno snage i kroz druge dvije dekade, ali Mars će biti smješten u jednoj zdravstvenoj kući Riba i izložiće vas riziku od infekcija, upala i nezgoda. Ako ste skloni nekom obliku zavisnosti, sada povedite više računa o tome, jer će Mars još pojačati to.

Savjet: Smestite se u miran prostor, polako razradite finansijski plan za duži period!

(Foto: Yayimages)