BanjalukaLive

Wed12132017Veliki finansijski horoskop za novembar 2016. godine

novac magnet yay1806

Finansijska dobit, uspjeh na poslu i velike prekretnice u karijeri! Otkriijte kakvu vam horoskop finansijsku situaciju predviđa za novembar...

OVAN

Povoljan je mjesec kada se radi o profesionalnim pitanjima. Prije svega zbog Saturna koji se nalazi u kući karijere Ovna i podržava ga Jupiter, velika sreća, a zatim i Venera, mala sreća, koja 12. novembra ulazi u kuću karijere Ovna. Puno ćete ostvariti zahvaljujući poslovnim i društvenim partnerstvima. Imaćete pomoć voljene osobe ili nekoga ko gaji snažna osjećanja prema vama. Odlično ćete se slagati s nadređenima i uživati u njihovoj naklonosti. Mogli bi zaraditi dosta novca, ali čak i na polju finansija, odnosi s drugima (saradnici, zaposleni u finansijskim institucijama i slično) su značajni.

BIK

Zato što je Jupiter u kući posla Bika, sve do novembra 2017. godine, bićete optimistični u pogledu na karijeru i pred vama su obećavajuće nove prilike. Sudeći po svemu, novembar je mjesec u kojem se velike stvari mogu dogoditi zahvaljujući aktivaciji Jupiterove sreće. Mars, planeta ambicije i inicijative, 9. novembra ulazi u kuću karijere i približava se predivnom trigonu s Jupiterom. Iako će se trigon formirati početkom mjeseca, uticaj će se osjetiti već u drugoj dekadi novembra. Vaše aktivnosti biće organizovane, sposobnosti naglašene, pobijedićete konkurenciju i veće su prilike za ostvarenje uspjeha. Što se tiče finansija, savjetujemo samo one aktivnosti koje su dobro analiziranje i osmišljene.

BLIZANCI

Novembar je mjesec ozbiljnog posvećivanja poslu i ulaganje intenzivnog napora, ali kroz sve to vi ćete se istaknuti i izboriti za ono što zaslužujete. Vaš rad imaće važan uticaj za dobrobit svih. Sunce, kralj planetarnog sistema, biće u kući posla Blizanaca sve do 21. novembra, a Mars, vladar te iste kuće, u dobrom je odnosu s Jupiterom, velikom srećom. Novembar je produktivan mesec, ali donosi i brige ili poteškoće. Ipak, imaćete prilike nametnuti svoje vođstvo i iskoristiti talente i sposobnosti. Zarada zavisi i dalje od partnerskih odnosa, saradnje, udruženja ili voljene osobe. Ipak, tome u prilog ide mogućnost dogovora ili donošenje odluke koja vas vodi prema povećanju zarade, prenosi "Lisa".

RAK

Finansijski, ovo će biti aktivan mjesec. Smješten u jednoj od dvije finansijske kuće, dinamični Mars podstiče vas na preuzimanje inicijative, investiranje, pozajmice i tako dalje. S druge strane, položaj Marsa može donijeti trčanje pred rudu, impulsivne reakcije ili probleme s finansijskim institucijama. Sunce, vladar finansijske kuće Raka nalazi se u povoljnom položaju koji može donijeti neočekivanu zaradu. Ipak, imajte na umu da klađenje, špekulacije ili drugi pokušaj da dođete do brze i lake zarade donose rizik većeg gubitka. Posao je jedini siguran način zarade tokom novembra. Kroz aktivnosti morate biti strpljivi, razviti strategiju i obratiti pažnju na detalje.

LAV

U profesionalnom životu upuštaćete se u zajedničke aktivnosti i projekte, imaćete volje za koordinacijom i vođstvom, ali istovremeno ćete imati apetita za takmičenjem ili borbu. Moramo spomenuti da može doći do sukoba, ako popusti vaša samokontrola. Tako možete ugroziti posao ili poslovna partnerstva. Novembar stimuliše inventivnost, umjetničke i kreativne sposobnosti Lavova. Povoljan je period i za aktivnosti koje zahtevaju spretnost. Po pitanju novca morate biti oprezni i realni. Pomoći će vam savjet osobe koja ima iskustva s raspolaganjem sredstava.

DJEVICA

Prva dekada novembra uključuje putovanja, komunikaciju, sastanke, razmjene ideja, informacija ili intelektualne aktivnosti. Bićete zadovoljni atmosferom u radnom okruženju. S drugom dekadom dolazi i povećanje obaveza ili stvari koje se moraju hitno obaviti. Imaćete više posla, prepreka koje ćete morati da riješite, bitke kroz koje ćete morati proći i moraćete donijeti važne odluke. Na sreću, vaš rad tokom novembra donosi dobre rezultate i dobru zaradu. Možda ćete imati posla sa stvarima vezano za imovinu, energiju, industriju, konstrukcije, medicinu ili čak i vojsku. Do rasprave može doći i vezano za porodičnu imovinu (kupovina, selidba, unutrašnje uređenje i slično).

VAGA

Tokom ovog mjeseca puno toga možete napraviti i puno zaraditi! Ovo je aktivan mjesec! Sunce će biti u kući novca Vage sve do 21. novembra, dok Mars, vladar kuće novca ulazi u srećnu kuću 9. novembra, odakle pravi povoljan aspekt s Jupiterom koji vlada vašom kućom posla, koja je domicil, a kuća karijere egzaltacija. Drugim riječima, sve je dobro! Uspjeh vam može doći na bezbroj načina. Povoljan je period za intelektualne, umjetničke i kreativne ciljeve, isto tako i za aktivnosti koje uključuju takmičenje ili promocije. Vaš interes biće usmjeren na porodicu, dom ili nekretnine.

ŠKORPIJA

Novembar je dobar za dodatne poslove, proračun i finansijske planove. Merkur ulazi u kuću novca Škorpije 12. novembra i susreće se sa Saturnom. Merkur i Saturn predstavljaju nepobediv par kada se radi o analizama i razradi strategija. Zbog dobrog odnosa Merkura i Saturna s Uranom iz kuće posla Škorpije, ovo je povoljan period da se otkriju novi načini i smisle nove strategije za povećanje zarade. Sunce u Škorpiji pomoći će vam da se istaknete na poslu, da budete u prednosti, a vaše sposobnosti prepoznate. Ako znate kako kako da odigrate svoje karte, tokom novembra uspjeh vam je nadomak ruke. Uspjeh možete ostvariti i kroz aktivnosti vezane za nekretnine, agrikulturu, građevinu, folklor, istoriju i slično. Bićete slatkorečivi i s lakoćom ćete pregovarati i tako ostvariti svoje interese.

STRIJELAC

U prvoj dekadi novembra neće sve biti sjajno. Stvari neće ići po planu, barem ne u prvim pokušajima. Budite iskreni sami sa sobom, možda vam se baš ni ne radi pretjerano. Na sreću, taman kada se situacija bude pogoršavala, dobićete pomoć kojoj se niste nadali. U drugoj dekadi novembra više ćete se aktivirati. Vladar kuće karijere Strijelca tada dolazi u Strijelca i više ćete procjenjivati razne situacije, preuzimati inicijativu, probuditi takmičarski duh i željećete da se istaknete. Venera, vladar kuće dnevnih obaveza i sadašnjeg posla ulazi u kuću novca Strijelca. Tada ćete uložiti još više napora i tražićete nove načine za ostvarenje veće zarade.

JARAC

Kada se radi o vašoj karijeri tokom novembra, zvijezde su na vašoj strani, takođe! Prvo, uživaćete u pozitivnom uticaju Jupitera koji će širiti svoja zaštitnička krila nad kućom karijere Jarca sve do novembra sljedeće godine. Ova moć biće pojačana trigonom kojeg će činiti Jupiter i Mars, smešten u kući novca Jarca. Jupiter - Mars trigon obećava vrlo uspješan i dinamičan mjesec, a vaše inicijative donose povećanje zarade. Venera, smještena u Jarcu donosi više prilika za ostvarenje uspjeha (Venera je vladar kuće karijere Jarca) i nagoveštava odlične saradnje koje će vam pomoći u karijeri. Neće vam uvijek biti lako na poslu, ali uz upornost i strpljenje možete ostvariti puno.

VODOLIJA

Vrata prema profesionalnom uspjehu su široko otvorena. Sunce koje donosi sjaj, brilijantnost, autoritet i uspjeh, nalazi se u kući karijere Vodolije kroz prve dvije dekade novembra. U trećoj dekadi Sunce će biti u kući popularnosti, zajedno sa vladarem vašeg znaka. U drugoj dekadi, Mars, vladar kuće karijere Vodolije, nalazi se u Vodoliji. Univerzum je na vašoj strani, utire vam put uspjeha. Ali, ni vi ne sjedite i ne čekate samo: ambiciozni ste, imate volju za djelovanjem i spremni ste preuzeti inicijativu. Naglašene su sposobnosti vođe. Iako ste savršeno sposobni sami da djelujete, kroz prvu dekadu novembra imaćete snažnu podršku zvijezda. Ostvarićete veću zaradu.

RIBE

Odnosi s drugima imaće značajan uticaj na vašu karijeru tokom novembra 2016. godine. Može se raditi o potpisivanju ugovora, o saradnjama, o uticaju emocija na profesionalan život, pronalazak načina da dođete do cilja uz pomoć nekog, osobe koje vas podržavaju ili štite ili jednostavno uticaj koji ćete postići svojim šarmom. S druge strane, um je presudan faktor za ostvarenje uspjeha tokom studenog. Sada imate priliku da se istaknete, da održite javni govor o svom proizvodu ili ponudama, da pokažete sposobnost kreiranja i analize i rada s apstraktnim idejama. Odličan je mjesec za studente ili pisanje bloga. Vaša finansijska situacija zavisi od drugih (od članova porodice, suradnika i slično), ali dobro ćete zarađivati!
(Foto: Yayimages)