BanjalukaLive

Wed12132017Šta vam donose Mars i Venera u Ovnu

par yay0603

Pozicije Marsa i Venere, planeta akcije, seksualnosti i ljubavi u vatrenom Ovnu u kome se nalazi i tranzitni Uran - simbol flerta, najavljuju buru strasti, iznenadne raskide, ali i neočekivane obnove veza. To će najviše pogoditi Ovnove, Škorpije i Jarčeve koji mogu biti još energičniji, dinamičniji, strastveniji, ali i ljubomorniji i posesivniji.

Ove nedjelje Mars obrazuje konjunkciju sa Uranom (aspekt impulsivnih odluka, vatrenog oružja, opasnosti u saobraćaju) obrazuje i opoziciju sa Jupiterom (povedite više računa o pravnim aspektima ugovora, datumima sudskih ročišta, precizirajte dogovore sa advokatima), kao i polusekstil sa Neptunom (budi nadahnuće i inspiraciju kod umetnika i naučnika). Jak Mars, a slaba Venera u Ovnu, takođe, upozorava na moguće probleme sa vidom, sluhom, zubima, glavoboljama...

OVAN (21. 3 - 20.4)

Vaš vladalac, Mars, u vašem znaku zajedno sa Venerom i Uranom, simbolima ljubavi i flerta, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima, naročito ako zbog posla često putujete.

BIK (21. 4 - 21.5)

Sa Marsom, planetom strasti, u astrološkom polju tajni, krajem perioda možete da uđete u paralelnu vezu. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, mogući su problemi zbog partnerove ili ljubomore nekog člana porodice.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Venere upozorava da budete oprezniji za volanom, naročito ako često putujete. U prvoj polovini perioda, veće su šanse za uvećanje prihoda i odlazak na kraći put.

RAK (21. 6 - 22.7)

Pozicija Marsa i Venere, planeta akcije i ljubavi i vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija u devetoj astrološkoj kući, oko 27. februara, donose vam susret sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem.

SUDBINSKA VENERA
Ove godine, Venera se u Ovnu zadržava duže nego inače (više od tri mjeseca, a obično ostaje oko tri nedjelje u jednom znaku). Od 3. marta do 14. aprila ide retrogradnim hodom. Ovakva, oslabljena pozicija planete ljubavi i posla, uticaće i na emotivne veze i na finansije, što će više osjetiti Ovnovi, Vage, Bikovi, Škorpije, Ribe i Djevice. U periodu od 14. do 28. aprila, direktnim hodom vraća se u Ribe, kada njen uticaj jača, pa tada može doći do iznenadne obnove naglo prekinutih veza, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka Riba.

LAV (23. 7 - 23.8)

Aspekti ljubavnih planeta i vašeg vladaoca Sunca nagovještavaju mogućnost poznanstva sa senzualnom osobom na nekoj proslavi ili rođendanu. Moguć odlazak na zajednički put sa dugogodišnjim ili bračnim partnerom.

DJEVICA (23. 8 - 23.9)

Polukvadrat između vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija i Marsa u vatrenom Ovnu nagovještava strastveni susret sa kolegom. Krajem perioda, povedite više računa o dokumentima i vrednim predmetima.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Planeta sukoba, Mars, vladalac astrološke kuće ljubavi, u istom znaku u kome je i vaš vladalac Venera, upozorava da izbjegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji, Biku ili Vodoliji.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Naglašen znak Ovna donosi vam iznenadni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, najavljuje uspjeh u poslu sa strancima ali upozorava da izbjegavate rasprave sa nadređenima.

STRIJELAC (22. 11 - 21.12)

Mnoštvo planeta u astrološkom polju ljubavi, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Neptuna, najavljuje strastveni susret s nekim vatrenim znakom, moguće na sportskom terenu, koncertu ili pozorišnom foajeu.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Mars, planeta inicijative vrlo blizu jednog od vaših vladalaca, Urana, simbola neočekivanih situacija, može da vam donese iznenadno razdvajanje od partnera. Krajem perioda, izbjegavajte nepotrebne troškovee.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Mnoštvo planeta u Ovnu, znaku u kome se nalazi i vaš vladalac Uran, upozorava da vodite računa o dokumentaciji i vrijednim predmetima. Izbjegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako vas od njega dijeli veća razlika u godinama.

RIBE (120. 2 - 20.3)

Ojačana pozicija Marsa, planete seksualnosti, najavljuje susret sa atraktivnom osobom koja nosi uniformu na radu. Krajem perioda obavite važne poslovne dogovore sa strancima, kao i finansijske transakcije.
(Izvor: Novosti, Foto: Yayimages)