BanjalukaLive

Wed12132017Numerološka prognoza za mart 2017. godine

poljubac yay1306 5

Izračunajte svoj bioritamski broj za mesec mart i otkrijte kakva iznenađenja vas očekuju ovog mjeseca! Možda ćete baš vi sresti svoju srodnu dušu, dobiti na lutriji, ostvariti dugoročne planove...

Svaki mjesec u godini nosi svoj broj, a kada mu se doda godina na globalu (2017. godina je u znaku broja 1), to daje određene aspekte za bioritamske brojeve od broja 1 do 9, kojima numerologija korespondira.

Mart je treći mjesec u godini, pa nosi broj 3, i on u zbiru sa 1, koji je broj globalne godine, daje broj 4 (3 + 1 = 4). Ovu četvorku dodajte na broj svog bioritma da biste dobili lične aspekte za mjesec mart.

Bioritam = dan + mesec rođenja
Na primjer: 24. 06. = 2 + 4 + 6 = 12 = 3

BIORITAM 1 (1+4=5) - teret iz februara ostaje iza vas, i vi ćete se osjećati bolje u mnogim segmentima u životu. Bićete dinamičniji i pokretljiviji, pa će to usloviti i osjećaj lakoće i rasterećenosti. Ovo su povoljni aspekti.

BIORITAM 2 (2+4=6) - Venera vas prati ovog mjeseca, pa možete zasijati novom privlačnošću, a kroz neka nova poznanstva dobićete priliku da svoje zamisli i realizujete. Moguće nove ljubavi, udaje, ženidbe. Ali, i gubitak postojećeg partnera.

BIORITAM 3 (3+4=7) - čuvajte nerve, ne prenagljujte, dobro promislite prije nego bilo šta izgovorite. Sve što je brzopleto, može da bude na vašu štetu. Zbog vaše impulsivnosti i osjetljivosti, nećete biti uvijek u prilici da se kontrolišete, piše "Astroportal".

BIORITAM 4 (4+4=8) - mjesec koji će uticati na vaše smirivanje i otvaranje mogućnosti da vam se dogodi ono dobro, a da pritom ne bude opterećenja. Kupite neku srećku, neće da škodi. Manji dobici u toku mjeseca.

BIORITAM 5 (5+4=9) - devetka vas upućuje da napravite selekciju svojih prijatelja, i onih za koje vjerujete da su vam naklonjeni. Možda ćete čitave godine nositi teret zbog onih koji vas mogu iskorišćavati.

BIORITAM 6 (6+4=10 = 1) - energija ovog mjeseca daće vam dovoljno snage i sposobnosti da veoma lako savladavate prepreke koje bi vam se našle na putu. Umijete da prepoznate šta je dobro, a šta ne. Za promjenu, u ovom periodu mislite na sebe, i krećite se smjerom koji ste sami sebi odredili.

BIORITAM 7 (7+4=11=2) - tokom ovog mjeseca dešavaće vam se stvari koje su na neki način sudbinske. No, ne plašite se izazova, prepustite se događajima i prihvatite ono što vam sljeduje, jer tako treba i biti.

BIORITAM 8 (8+4=12=3) - ispadaćete iz svojih uobičajenih klišea, što je dobro, jer tako ćete privući ljubav u svoj život. Bićete emotivniji više nego razumni, što je za vas osmice pravo otkrovenje. Uživajte u tome!

BIORITAM 9 (9+4=13=4) - naći ćete se na raskršću. Nosićete teret koga treba da se oslobodite, a najbolje je fizičkim aktivnostima. Moguće je i da konačno naučite neke lekcije i otvorite sebi nove mogućnosti, te da vas Saturn nagradi.
(Foto: Yayimages)