BanjalukaLive

Wed04252018Mjesečni horoskop za februar 2017.

horoskop yay0209

Pročitajte šta vas tokom februara očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...


Ovan horoskop za 2017.

Posao:
Na poslovnom planu se sve vraća u svoje ustaljene tokove. Nakon burnog januara, nastupa period sa manje napetosti i aktivnosti. Sada opravdano možete da usporite tempo i ubirate plodove uloženog truda u prethodnom periodu. Vaša porodica i prijatelji takođe će biti zadovoljni vašim poslovnim dostignućima i puni razumijevanja i podrške za vaše buduće planove. Kada je riječ o novcu, veoma dobro rasuđujete i male su šanse da vas u februaru neko prevari, ili da platite više nego što nešto vrijedi. Vaša vještina da dobijete najbolji odnos kvaliteta i cijene sada dolazi do izražaja, piše astrosudbina.com. Period od 5. do 8. biće idealan za vraćanje dugova i otplate kredita, ali i za pozajmice.

Ljubav:
Februar vam donosi česta seksualna uzbuđenja i pojačanu seksualnu želju i aktivnost. Partnera će izuzetno obradovati ova obnovljena strast i svježa energija. To će vratiti romantiku u vezu. Ovnovima bez partnera ukazaće se mnoge prilike za upoznavanje potencijalnih partnera. Ne zalećite se, jer dobro znate koliko libido umije da vam pomuti um i čuvajte se pretjerivanja. Od 17. februara su veće šanse da ćete nekoga upoznati onlajn.

Zdravlje:
Ukupno zdravstveno stanje vam se popravlja i energija vam se vraća. Obratite malo više pažnje na zglobove i koljena. Ovo je dobar trenutak da započnete detoks program ili dijetu, jer će promjena režima ishrane biti duplo djelotvornija nego inače…

Bik horoskop za februar 2017.

Posao:
Još uvijek traje period nizanja poslovnih uspjeha i pojačanog samopouzdanja. Imate osjećaj da možete da učinite sve što zamislite i čini vam se da ste za korak ispred svih. Omiljeni ste kod šefova. U rasponu od 1. do 5. februara izbjegavajte nepotrebna putovanja. Studentima će ovaj period teško pasti – imaće poteškoće prilikom pripremanja i polaganja ispita koje mogu ostaviti dugoročne posljedice na obrazovanje i karijeru. Zaposlenim Bikovima profesija će ovog mjeseca donijeti više novca nego proteklog. Ovo je povoljan period da konačno nešto uštedite, ili investirate u posao. Otvara vam se mogućnost zarade u udaljenim zemljama i stranim kompanijama, piše astrosudbina.com. Vaše poslovne prilike ovog mjeseca u glavnom su vezane za strance i inostranstvo.

Ljubav:
Između 5. i 8. februara javlja se iznenadna prilika za romansu ili prijateljstvo. Privlačite duhovne ljude u svoj život. Duhovna kompatibilnost biće vam podjednako važna kao i fizička. Ovo je dobar period i za jačanje porodičnog duha i zbližavanje sa familijom.

Zdravlje:
Od 20. januara, pa sve do 19. februara bićete osjetljiviji, pa se malo pričuvajte. Ovo je kratkoročan problem i narednih mjeseci će vam se zdravstveno stanje popraviti. Vodite računa o tome da spavate i odmarate dovoljno. Može vam se dogoditi da neki stari zdravstveni problemi ponovo isplivaju zbog vaše pojačane osjetljivosti, ali nemojte previše brinuti o tome…

Blizanci horoskop za februar 2017.

Posao:
Karijera vam napreduje, ali vas od 19. februara očekuje zaista naporan rad. Pazite da ne pretjerate i pogurate sebe preko granica svojih mogućnosti. Očekuje vas period u kojem će vaš poslovni uspjeh dosegnuti vrhunac za 2017. godinu. Druga polovina februara i prva polovina marta su ključni. Koncentrisani ste na karijeru i to s punim pravom. Vrlo povoljna poslovna prilika iskrsava 28. i 29. Oduševićete svoje nadređene diplomatskim sposobnostima, ali i idejama. Ukoliko imate posla sa državom ili državnim organima ovi datumi su takođe kao stvoreni da to obavite. Ipak, izbjegavajte ulaženje u rizike. Ne iskušavajte sudbinu. Ovo je period u kojem će se sve odvijati veoma brzo i u kojem će vam vrijeme biti ispunjeno. Moguća su putovanja u inostranstvo, najvjerovatnije vezana za obrazovanje i usavršavanje, piše astrosudbina.com. Studentima se preporučuje da ovaj period dobro iskoriste, jer su šanse za uspeh vrlo povoljne. Ovo je takođe vreme za filozofske, religijske i metafizičke pomake – februar će biti mjesec u kome će se vaše razumijevanje suštinskih pitanja produbiti.

Ljubav:
Ovo će biti aktivniji period u odnosu na prošli mjesec, kada je ljubav u pitanju. Naročito srećni dani biće vam 5, 7, 9. i 11. Usamljene blizance očekuju brojne romantične prilike u kojima će prijatelji i porodica igrati izvjesnu ulogu. Ipak nema potrebe da u bilo šta srljate, niti da bilo šta požurujete, jer pravi momenat se tek očekuje.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se značajno popravlja. Vraća vam se snaga i energija. Ovo je dobar period za blizance koji žele da se riješe viška kilograma, naročito do 14. februara. Nakon 19. biće opet potrebno da pripazite na zdravlje i da se više odmarate…

Rak horoskop za februar 2017.

Posao:
Fokusiraćete se više na dobrobit drugih nego na sebe. Tako će biti sve do 19. februara. Tada možete očekivati poziv iz inostranstva, pa čak i putovanje u neku drugu zemlju. Očekujte novac iz nekog neuobičajenog izvora. Neko će vam vratiti dug na koji ste davno zaboravili, ili vam stižu neka zaostala primanja. Ovo je povoljan period da se pozabavite porezima i nekretninama. Ovo je krajnje vrijeme da otplatite dugove i vratite pozajmice. Ukoliko se spremate da uzmete kredit ili pozajmite novac od nekoga, mudro se preročunajte. Pametan potez vas može dovesti čak i do bogatstva, ali nepromišljeno srljanje u dugove vas može uništiti finansijski.
Ukoliko planirate otpočinjanje nekog projekta, ili realizaciju poslovnih ideja, februar će biti dobar mjesec za privlačenje kapitala i investitora. Pravo je vrijeme i da se otarasite svega suvišnog i prestanete da rasipate novac na nepotrebne stvari. Ovo je period u kome ćete više prosperirati mudrim planiranjem i smanjivanjem nepotrebnih troškova, nego samim radom.

Ljubav:
Partneru posao ide dobro, pa i sa te strane možete očekivati finansijsku potporu. Ovo je vrijeme da se fokusirate na svoju karijeru. Kuća i porodica su vam veoma bitni, kao i uvijek, ali sada ćete im više biti od koristi svojim poslovnim uspjesima. Ukoliko imate djecu, ona će vam služiti kao veliki pokretač. Moguće je da vam upravo djeca daju najbolju poslovnu ideju. Usamljeni rakovi će imati tendenciju da se zatrpavaju poslom, pa će slobodne trenutke radije provoditi odmarajući, nego izlazeći. Jedina prilika da nekog upoznate može vam se javiti onlajn.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se sve više popravlja, a najbolje ćete se osjećati kad prođe 19. februar. Imaćete više energije, a samim tim će vam se otvarati i više mogućnosti. Ipak, ova cijela godina biće obilježena pojačanom osjetljivošću organizma, tako da ni u jednom trenutku ne smijete da zapostavite brigu o zdravlju. Ne izlažite se preteranom stresu i odmarajte dovoljno…

Lav horoskop za februar 2017.

Posao:
Februar je mjesec vašeg “povratka u igru”. Dolazi vrijeme ostvarivanja vaših poslovnih planova započetih prethodnog mjeseca, ili započinjanja potpuno novih projekata. Pravi je trenutak da date od sebe nešto novo i drugačije. Najpovoljniji period za inovacije je od 8. do 19. februara. Nakon turbulentnog početka mjeseca, očekujte poboljšanje finansijske situacije. Budite oprezni prilikom investiranja. Sreća će vas pratiti, ali samo ako budete slušali svoju intuiciju koja će ovog mjeseca biti naročito jaka. Pravo je vrijeme da započnete štednju – pošto su i prilike povoljne, a i vi ste raspoloženi da ulažete u svoju budućnosti i pravite dugoročnije planove. Nakon 14. februara nastupa idealan period za kupovinu gedžeta i tehnike. Moguća je zarada na internetu, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Nastavljate da brinete o svojim najbližima, više nego o sebi. Iako sebe već neko vrijeme ne stavljate na prvo mjesto, ne nedostaje vam ljubavi, jer okolina umije da cijeni ono što radite za njih. Iako se osjećate kao da niste baš “sasvim svoji”, vaša popularnost u društvu djeluje kao nadoknada za taj osjećaj. Partner izuzetno umije da cijeni vaše nesebično davanje i obasipa vas ljubavlju. Usamljeni Lavovi će upoznavati mahom bogatije i uticajnije ljude, jer će zračiti nesebičnošću i dobrom energijom. Dan najveće seksualne aktivnosti je 28. februar – iskoristite ga.

Zdravlje:
Nastavite rad koji ste započeli na sebi prošlog mjeseca, kako biste održali dobro zdravstveno stanje. Unosite dovoljno tečnosti, vitamina i prirodnih namirnica, ali uporedo radite i na održanju psihičkog mira. Ukoliko budete održavali normalan nivo energije i imuni sistem će vam biti jak. Ukoliko planirate dijetu, ili promjenu režima ishrane, period nakon 19. februara je idealan za to. Male promjene u navikama imaće moć da utiču na vas tako da se osjećate kao preporođeni…

Djevica horoskop za februar 2017.

Posao:
Mjesec koji je pred vama biće naročito dobar za pokretanje novih projekata, osnivanje firmi, započinjanje novih poslova, sklapanje ugovora, ili lansiranje novih proizvoda. Napredovaćete brzo ka svojim ciljevima, što ćete naročito primjećivati od 8. do 22. Tada vam može djelovati kako vam uspeh stiže preko noći. Međutim, znajte da je on posljedica vašeg ulaganja i rada u prethodnom periodu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo će biti period pun dobrih prilika za zaposlenje. Takođe je dobro vrijeme da zaposlite nekog novog, ukoliko imate svoju firmu, ili radite na proširenju biznisa. Što se tiče finansija, neće biti ne značajne promjene ovog mjeseca, ali vas neće ni mnogo zanimati da se time bavite. Suviše ćete biti obuzeti planovima i idejama. Zato do vas novac do 17. februara u glavnom dolazi iz drugih izvora. Tek nakon tog datuma, posao počinje da daje i finansijske rezultate. Imaćete dovoljno vremena i da obavite po neki poslić sa strane, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Upoznajete duhovne i kreativne ljude. Nalazićete se mahom u društvu umjetnika i intelektualaca. Drugačije društvo vas neće ni zanimati. Koliko god da ste esteta u duši i vrlo vam je važan fizički izgled, ovog mjeseca će vas najviše uzbuđivati spoj duhovne kompatibilnosti sa fizičkim magnetizmom. Ljubavni susret vas očekuje na nekom javnom događaju, najvjerovatnije humanitarnog karaktera. Romantična osećanja se mogu razviti prema osobi koju smatrate svojim duhovnim učiteljem ili prema nekom kome se divite.

Zdravlje:
Obratite pažnju na ruke, zglobove, vrat i kukove – naročito nakon 14. februara. Bićete podložni stresu i lako ćete se iscrpljivati, naročito u prisustvu djece…

Vaga horoskop za februar 2017.

Posao:
Ovo je pravo vrijeme da započnete rad na novom projektu, ili se upustite u novu poslovnu avanturu, jer će mjesec februar za vas biti naročito srećan. Ovo je takođe pravi trenutak da uživate u svom životu i prepustite se svojoj kreativnosti – poslovi koji od vas zahtevaju maštu i kreativnost će vam naročito ići od ruke. Spajanje posla i zadovoljstva će vas zaista ispuniti i energetski podići. Ukoliko tražite posao, najpovoljniji period nailazi nakon 19. februara, a najpovoljniji dan biće 28. Dobro stojite i sa finansijama. Neočekivani novac stiže između 5. i 11, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Iako ste obično romantično raspoloženi, ovog mjeseca će dominirati vaša praktična strana ličnosti. Zato će vas privlačiti bogati i uticajni ljudi. Sa svoje strane, vi ćete ljubav takođe pokazivati na materijalan način – obasipaćete voljene osobe poklonima. I kako vi budete pokazivali svoju ljubav, tako ćete očekivati i da se vama ljubav pokazuje. Usamljene vage će romantične kontakte ostvarivati u glavnom putem posla, a naročito preko finansijskog aspekta. Dosta vremena ćete provoditi družeći se sa ljudima iz sveta biznisa, a moguće je da ćete i sa nekim starim prijateljima ući u poslovni odnos. Vaš društveni život biće mahom vezan za posao. Uživajte u onome što vam ovaj period donosi, ali se ne zanosite pretjerano, jer ove godine nisu povoljni izgledi za brak. Više strpljenja nego obično biće potrebno da uložite u odnose sa familijom. Bliskom članu porodice biće potrebna vaša pažnja, pomoć, ili podrška naročito između 1. i 5. februara.

Zdravlje:
Tokom proteklog mjeseca zdravlje vam se postepeno popravilo, i sada se osjećate dobro. Imate dovoljno energije da ostvarite svoje ciljeve. Kraj mjeseca vam donosi rad i na duhovnom iscjeljenju…

Škorpija horoskop za februar 2017.

Posao:
Vrijeme je da sprovedete u djelo poslovnu ideju koja vam se već duže vrzma po glavi. Ovo je i povoljan period za one koji se spremaju da plasiraju u javnost neki novi proizvod. Najbolji period za posao ovog mjeseca (pa i za cijelu godinu) biće od 8. do 22. februara. Ipak, ovo će istovremeno biti period u kome ćete vježbati svoju nesebičnost i obuzdavati samovolju. Obratite malo više pažnje na druge i njihove želje, jer ćete najbolje rezultate postizati upravo kolektivnim radom. S vremena na vrijeme će vam biti teško da izbalansirate potrebu da delate nezavisno i impulsivno, sa okolnostima koje vas navode da uspjeh postižete putem dogovora, piše astrosudbina.com. Vaša prava misija ovog mjeseca će biti vaša pomoć i podrška prijateljima i porodici. Ovo će biti naročito važno u posljednjoj trećini februara. Budite tu za svoje najmilije i skrasite se malo kraj njih, jer će vam upravo to dati snagu i potporu za buduće uspjehe u karijeri.

Ljubav:
Ljubav je ovog mjeseca veoma blizu kuće – možda čak i u komšiluku, barem što se tiče prve polovine mjeseca.
Između 9. i 11. vas očekuje jedan veoma prijatan susret. Međutim, djelujete hladno. Iako po prirodi niste hladna osoba, drugi će vas tako doživljavati, što može odbiti čak i neke potencijalno ozbiljne prilike. Zato je bitno da uložite malo truda da prenesete drugima svoju toplinu i ljubav. Nakon 17. ljubav se još više približava domu. Od izlazaka na sastanke više vam odgovara da romantično veče organizujete baš kod svoje kuće. Usamljenim škorpijama porodica se više nego obično miješa u ljubavni život i pokušava da provodadžiše. Postoji mogućnost da se neke stare varnice probude i da se rasplamsa neki stari plamen. Vaša potreba da ponovo proživljavate srećne trenutke iz prošlosti omogućava povratak stare ljubavi u vaš život. Međutim, živeti u prošlosti uopšte nije tako dobra ideja kako se vama može učiniti prijatnom u datom trenutku. Nemojte bježati iz sadašnjice i gubiti iz vida ono što se dešava sada i ovde, jer možete propustiti neke lijepe događaje – ljepše i od onih koje ste već proživjeli u prošlosti.

Zdravlje:
Ukoliko ste razmišljali o psiho-terapiji, ovo je pravi momenat. Februar će biti mjesec rješavanja nekih starih psihičkih trauma i zatvaranja jednog poglavlja vašeg života, kako bi drugo moglo da počne. Naročito je dobar momenat da priznate sebi neke stare greške, oprostite ih i ispravite. Morate pustiti svoju prošlost da ode tamo gdje pripada. Da biste to učinili, morate joj pristupiti sa razumijevanjem, oslobođeni bola ili griže savjesti.Jedino će tako prošlost izgubiti moć koju ima nad vama i kojom vas koči…

Strijelac horoskop za februar 2017.

Posao:
Početak godine doneo vam je moć i nezavisnost na poslovnom planu, ali vam je na ljubavnom planu podjednako oduzeo. Ovog mjeseca ćete biti u prilici da svoju ličnu sreću uzmete u svoje ruke i sami preuzmete odgovornost za okolnosti. I dalje ste u mogućnosti da sami kreirate sopstvene šanse i mijenjate ono što vam ne ide na ruku.
Podrška, odobravanje i pomoć drugih vam uopšte neće trebati. Možda ćete djelovati pomalo sebično, ali gledajući širu sliku, svojom srećom doprinosićete i sreći ljudi oko vas. Zato ne dozvolite da vas tuđe mišljenje pokoleba i skrene s puta koji ste zacrtali, piše astrosudbina.com. Februar će takođe biti dobar za pokretanje posla, ili poslovnog projekta. Biće vam malo teže nego prethodnog mjeseca, moraćete malo više da radite nego u januaru, kako biste dostigli finansijske ciljeve koje ste sebi zacrtali, ali nekih velikih problema neće biti. Spremite se na poteškoće sa novcem od 1. do 5. Preguraćete ih malo drugačijim poslovnim potezima i uvođenjem promjena. Sve to neće značajno remetiti trend prosperiteta u kojem se nalazite. Ukoliko tražite posao, šansa vam se otvara krajem mjeseca.

Ljubav:
Na emotivnom planu stanje se popravlja. Naročito povoljan period vas očekuje između 7. i 14. februara, kada je moguće jedno sasvim vedro i osvjeđavajuće romantično iskustvo, najvjerovatnije vezano za posao. U prvoj polovini mjeseca će vas privlačiti moć i bogatstvo, dok vam se u drugoj polovini februara interes pomjera na intelekt. Privlačiće vas ljudi izuzetnih umnih sposobnosti. Prijaće vam nekonvencionalne stvari i iskazivanje osjećanja na krajnje neobične načine.

Zdravlje:
Zdravlje će biti dobro, ali će vam u posljednjoj trećini februara biti potrebno malo više odmora. Ne zamarajte se previše i ne gurajte sebe preko granica sopstvenih mogućnosti, već se potrudite da se bolje organizujete.

Jarac horoskop za februar 2017.

Posao:
Po prirodi ambicioznim jarčevima ovaj mjesec donosi jedno pomjeranje interesovanja sa karijere na kuću i porodicu. Iskoristite ovo neobično iskustvo za učvršćivanje porodičnih veza, jer će vam stabilan porodični život veoma doprinijeti u postizanju poslovnih uspeha. Ukoliko se upuštate u neki novi poslovni poduhvat, idealno vrijeme za to je sredina mjeseca, piše astrosudbina.com. Novac vam je veoma važan i poslovne uspjehe mjerite upravo po zaradi. S te tačke gledišta, karijera će vam biti veoma uspješna. Nalazite se i na godišnjem finansijskom vrhuncu, međutim posao vam polako ali sigurno odlazi u drugi plan. Fokusirajte se na one aspekte karijere na koje ste zaboravili. Ne mjeri se svaki uspjeh samo novcem. Od početka godine nezaposlenim jarčevima poslovne ponude stižu češće nego inače. Još jedna šansa otvara se između 5. i 7. februara. Moguće je da će se to dogoditi tokom nekog putovanja. Iako karijera ukupno ide korak unazad, novac vam stiže sa svih strana. Možete očekivati finansijsku potporu čak i od ljubavnog partnera. Novac ovog mjeseca može ležati i u nekretninama, u naplati osiguranja, ali i iz izvora vezanih za zabavu i uživanje. Uživaćete ugled kod šefova i ljudi od autoriteta, pa će vam njihova pomoć biti na raspolaganju, ako zatreba. Ovo je dobar period da riješite pravne probleme.

Ljubav:
Stanje na ljubavnom planu je stabilno – ništa specijalno se ne događa, ali vam nije ni prioritet. Zadovoljni ste tu gdje ste.

Zdravlje:
Zdravlje vam ovog mjeseca ide na ruku. Možete osjetiti blagi zamor u drugoj polovini februara. Posvetite malo vremena i pažnje svom organizmu kako ne bi došlo do pada imuniteta…

Vodolija horoskop za februar 2017.

Posao:
Umjesto da, kao po običaju, čekate proljeće da se upustite u nove poslovne poduhvate, zašto ne biste počeli odmah? Vodolijama rođenim između 20. januara i 8. februara period od 8. do 22. februara biće naročito povoljan. Ovo će biti mjesec povećanog zalaganja na polju karijere. Međutim to stvara konfliktnu situaciju u vama, jer pažnje želite da posvetite porodici i emotivnim potrebama, pa ćete biti pomalo rastrzani između privatnog i poslovnog plana. Period prosperiteta još uvijek traje. Još uvijek vam okolnosti idu na ruku i na vrhuncu ste snage i nezavisnosti. Samo je pitanje kako ćete iskoristiti ovu situaciju, s obzirom da će vam sa posla odvlačiti pažnju druge stvari, piše astrosudbina.com. Od sredine, pa do kraja mjeseca će naročito biti ispoljena vaša kreativnost, tako da vam posao, osim koristi, može donijeti i lično zadovoljstvo. Od 19. februara ulazite u finansijski vrhunac za ovu godinu. Društveni kontakti vam dosta pomažu u poslu. Veću sumu novca očekujte krajem mjeseca.

Ljubav:
Usamljenim vodolijama u februaru se otvaraju prilike kako za neobavezne ljubavne susrete i avanture, tako i za ozbiljnu ljubav. Početak mjeseca donosi drame na ličnom planu i odstupanja željenog životnog puta. Može doći do poremećaja u porodičnoj harmoniji, ali ćete prebroditi tu kratkotrajnu krizu ukoliko budete delali zajedničkim snagama na rješenju problema.

Zdravlje:
Bez promjene…

Ribe horoskop za februar 2017.

Posao:
Vi na svim poljima interesovanja grabite sigurno ka svojim ciljevima, osim na poslovnom planu. U pogledu karijere nailazite na teškoće. To nije ništa što se ne može riješiti i prevazići, ali iziskuje od vas pojačano zalaganje i više rada nego obično. Što se tiče novca, i ovog mjeseca vaše finansijsko stanje biće usko vezano za inostranstvo, strane kompanije i klijente iz drugih zemalja. Povoljne poslovne prilike očekuju vas tek u posljednjoj trećini februara.
Ovog mjeseca bićete kao posvađani sa tehnologijom i gedžetima, piše astrosudbina.com. Takođe, ovo će biti veoma mističan period, pa ćete imati poteškoće da stojite sa obe noge na zemlji i ne odlutate predaleko od stvarnosti u kojoj želite da ostvarite rezultate.

Ljubav:
Ovog mjeseca će sve zavisiti od vaše spremnosti i sposobnosti da održite balans i prihvatite kompromise kako biste uskladili svoj lični interes sa interesom vašeg partnera. Činiće vam se kao da svako vuče na svoju stranu – vi biste željeli da bude po vašem, a partner da bude po njegovom. Iako vam trenutno djeluje kao da ste vas dvoje dva različita svijeta, ne žurite da donesete odluku zbog koje možete zažaliti. Vrijeme će pokazati da li su razlike među vama privremeni ili trajni problem. Za početak probajte da ne razmišljate preterano o tome, ne posmatrajte svog partnera kao stranca samo zato što vam se želje trenutno razilaze, već prosto pokušajte sa nekim kompromisom i vidite kako će ići. Slobodnim ribama prilika za romansu javlja se između 5. i 11. februara. Prijatelju će možda trebati vaša pomoć.

Zdravlje:
Bićete dobrog zdravlja sve do posljednje trećine mjeseca, kada će vam biti potrebno malo pomoći da obnovite energiju. Sve u svemu, februar će biti mjesec u kome ćete se osjećati dobro, što će se naročito odražavati na vaš izgled. Na svojoj koži ćete se uvjeriti kako dobro zdravstveno stanje umije da vas podmladi i osvježi efikasnije od bilo koje kreme ili tretmana.

Foto: Ilustracija/YAYimages