BanjalukaLive

Wed12132017Mjesečni horoskop za mart 2017.

horoskop yay26062

Pročitajte šta vas tokom marta očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

Ovan

Ljubav

Ukoliko ste u vezi, vama je potrebno više slobode u odnosu, što partner trenutno ne može i ne želi da razumije. To ne znači da ćete flertovati sa strane niti koristiti slobodno vrijeme za neko ludovanje, već jednostavno –dovoljno ste okupirani ličnim i poslovnim problemima i ne želite da vas još i voljena osoba opterećuje i non stop vam „skače po živcima“. Neka forma distanciranja, udaljavanja, itekako će biti prisutna tokom ovog mjeseca, naročito u njegovoj drugoj polovini. Ni vi ni druga strana nećete se osećati dobro zbog ovoga, pa bi svakako bilo potrebno da se potrudite da nađete makar neki kompromis i zajednički jezik. Slobodni Ovnovi se mogu dosta zagrijati za osobu koja vuče neki emotivni „teret“ ili je zauzeta. Moguće je čak da u početku neće biti u potpunosti iskrena prema vama, ali će ono što skriva vrlo brzo izaći na vidjelo. Neko od bivših emotivnih partnera može postati posebno aktivan u drugom dijelu marta mjeseca i u prvom trenutku možete biti „povučeni“ onim što se dešava.

Posao

Do kraja prve dekade marta, Mars vaš vladar, boraviće u vašem polju ličnosti i ovaj biste period trebali da iskoristite da kroz ličnu inicijativu i delovanje proširite svoje saradnje, učvrstite ih dodatno, ali i otvorite neke nove, dugoročne projekte i poslove. Ulaskom Marsa u Bika, jednim dijelom vaša situacija postaje nestabilnija, statičnija, i moguće je da ćete nailaziti na prepreke da biste ostvarili planirano. Posebnu pažnju obratite na segment finansija, koji će biti dosta promjenljiv, izvjesno je da će neki dugovi doći na naplatu, a trebali biste da vodite računa da se dodatno ne zadužujete, jer će uslovi biti nepovoljni po vas.

Zdravlje

Malo ćete se boriti sa stresom u prvom dijelu mjeseca, dok će tokom drugog dijela marta biti aktuelan povremen umor, bezvoljnost, laki gubici energije. ipak, ništa od ovoga neće na duže uticati na vaš zdravstveni status.

Bik

Ljubav

Venera, planeta koja vlada vašim znakom, kreće retrogradnim hodom početkom mjeseca. Zauzeti Bikovi će pokušavati da nadoknade propušteno kada su njihovi partneri u pitanju, trudiće se da obnove bliskost, razumijevanje, pa i strast. Problema u odnosima će definitivno biti, jer vaš partner će biti sklon da svoje interese stavi na prvo mjesto, naročito tokom prvog dijela marta. izgledaće kao da vas dvoje ne uspijevate da pronađete zajednički jezik, da dolazi do distanciranja, ali ovo treba shvatiti kao jednu prolaznu fazu i ne dozvoliti da se udaljavanje nastavi. Tokom drugog dijela marta voljena osoba će imati više “sluha” za vaše potrebe i želje, i u suštini ćete vi u tom periodu ipak konce dešavanja preuzeti u svoje ruke. Ako ste slobodni – tokom druge dekade ovog mjeseca počinju da se dešavaju zanimljive stvari u vašem emotivnom životu. Zbog jako naglašenog polja tajni, moguće je da će se u početku odnos sa osobom koja vam je privlačna odvijati daleko od radoznalih očiju. Nadajmo se samo da ovo nije iz razloga što je druga strana zauzeta ili što još uvek nije završila sa prethodnom emotivnom pričom….

Posao

Moraćete dosta toga da riješite iz prošlosti, da izađete na kraj sa zaostalim obavezama, da napravite drugačije dogovore sa postojećim saradnicima, jer postajete svesni da trenutni ne daju prave rezultate. imaćete osjećaj da stvari počinju jače da se pokreću početkom druge dekade, ali ćete ubrzo shvatiti da ništa ne možete preko noći da pokrenete – za svaki dogovor ili odnos sa saradnicima biće vam potrebno dosta truda i napora. Treća dekada može doneti veću aktivnost konkurencije, može doći do nekih iznenađenja i naglih preokreta i u tom biste periodu trebali da kontrolišete svoj nastup prema drugima.

Zdravlje

Pad energije i imuniteta će biti evidentan, što se jače može odraziti na vaše zdravlje tokom druge i treće dekade marta mjeseca. Sve više ćete osjećati potrebu da se rešite nekih štetnih navika, vezanih za ishranu, ali i za zavisnosti – od lijekova, cigareta, alkohola.

Blizanci

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom će tokom marta mjeseca vrlo često biti „na ivici“ i ono što vam je sada zaista bitno, ukoliko imate namjeru da održite postojeću vezu, jeste da pokušate da riješite probleme kojih će biti više nego inače. Partner će biti standardno težak, konstantno pokušavajući da vam nametne odgovornost za postojeće probleme i tvrdiće da on radi samo za dobro vašeg odnosa, dok se vi ponašate nepouzdano i promjenljivo. Sad, da se ne lažemo, nisu te tvrdnje u potpunosti neistinite, ali vama će smetati to što druga strana ne prihvata i dio svoje odgovornosti. Posebno problematična se može pokazati treća dekada marta, kada ćete vi lično biti na granici da prekinete postojeći odnos. Jedino što vam mogu savjetovati jeste da pokušate da održite koliko toliko zadovoljavajuć kontakt sa partnerom, i da oboje skrenete misli kroz pojačane izlaske i druženja sa prijateljima ili neki kraći put koji će vas opustiti oboje. Ukoliko ste slobodni – kod vas će situacija biti vrlo „šarena“. Neki od vas će ostvariti i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom i iako se ovo vjerovatno neće ponovo pretvoriti u vezu, donijeće vam neku vrstu olakšanja, dobrog osjećaja i zadovoljstva. Slobodni će, naročito tokom drugog dijela marta, ostvariti brojne nove kontakte i poznanstva i moguće je da će u jednom trenutku sjediti i na dvije stolice...

Posao

Prvi dio mjeseca će biti nešto “tiši” u poslovnom segmentu, i vjerovatno ćete ovaj period iskoristiti kroz pripremu i planiranje nekih budućih koraka. Od drugog dijela marta već ulazite u ozbiljne akcije, tempo dešavanja će biti brz, ali će dosta toga ići u vašu korist. Neki od vas će željeti i da se okušaju u novim poslovima i posebno treća dekada mjeseca može donijeti šanse i prilike za promjenu. U poslovnim partnerstvima povremeno će baš ta treća dekada biti burna i u tom periodu biste trebali da se čuvate ishitrenih poteza i odluka. Eventualni prekidi saradnji neće biti trajnog karaktera, ali za svaki slučaj – povucite malo ručnu kočnicu.

Zdravlje

Zdravstveni segment je tokom marta promjenljiv. ipak, izraženije se tegobe mogu javiti tokom drugog dijela, kada vam stoji pad imuniteta. U tom periodu biste mogli imati problema i sa spavanjem. Promjene vremena neće pozitivno uticati na one koji imaju hronične tegobe.

Rak

Ljubav

Pred Rakovima je prilično stabilan mjesec kada su njihova emotivna partnerstva u pitanju. Voljena osoba i vi ćete manje nego inače imati bilo kakvih trzavica i uglavnom će vaši dogovori biti na obostrano zadovoljstvo. ipak, ne može se poreći da partner trenutno ima značajniju ulogu, da je on osoba koja potencira na vašim susretima, pravi planove, trudeći se da vam maksimalno izađe u susret. No, nećemo tražiti „dlaku u jajetu“, bitno je da vas dvoje funkcionišete kako treba. vi ćete lično povremno imati svoje nervozne i razdražljive faze, i to najviše tokom treće dekade marta, ali će ovo proći bez većih problema. Ukoliko ste slobodni, mart donosi mogućnosti za dva jača emotivna kontakta. Jedan od njih je vezan za vašu prošlost, gde može doći do neočekivanog susreta sa bivšim partnerom i do ponovnog buđenja strasti između vas. Drugi je vezan za poslovni segment, ili za poznanstvo preko prijatelja i to tokom drugog dijela mjeseca. Ukoliko vas posluži „sreća junačka“, ovo može postati i ozbiljna priča.

Posao

Tokom cijelog mjeseca vaše će polje karijere biti izuzetno naglašeno tranzitom planeta. Pošto i Venera ide retrogradnim hodom kroz njega, posebnu pažnju biste trebali da obratite na finansijski segment, koji će biti dosta promenljiv i gdje morate biti obazrivi kada su bilo kakve investicije ili ulaganja u pitanju. Tokom prve dekade čak možete imati otežanu naplatu potraživanja ili slabije isplate. Konjukcija Merkura i Urana se takođe dešava u ovom polju, što može tokom treće dekade dovesti do problema u komunikaciji sa saradnicima, poslovnim partnerima, kolegama, ali i sa nadređenima. Doduše, tokom tog perioda vam se neočekivano mogu otvoriti prilike za više poslovnih putovanja, pa čak i van zemlje.

Zdravlje

Rakovi bi u ovom mjesecu trebali da izbegnu duži boravak u kući, u zatvorenim prostorima, pogotovo ako su oni neprovetreni ili gde boravi mnogo ljudi. Potreban vam je svjež vazduh, kretanje, trošenje energije koja je sada dosta velika. U suprotnom može doći do pada raspoloženja, čak se ovo može odraziti i na vaš imunitet vodeći vas u česte prehlade ili probleme sa grlom.


Lav

Ljubav

Do ulaska u treću dekadu marta, tačnije do početka proljeća – vaši će emotivni odnosi biti sve, samo ne stabilni i dobri. Voljena osoba i vi teško ćete pronalaziti zajednički jezik, vi ćete imati običaj da se povučete, ućutite i ostavite partnera da razmišlja čime vas je sada povredio ili uvrijedio. Jednostavno, vi lično nećete biti baš u potpunosti “svoji”. Prelaskom vašeg vladara Sunca u znak Ovna, mjesto gdje se osjeća egzaltirano, sjajno i blistavo, promijeniće se i atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Ljubav, a naročito strast, mogu se vratiti na velika vrata u vaš odnos. Moguće je da će neki od vas baš pred kraj marta odlučiti da sa voljenom osobom odu i na kraći put, koji će dodatno povoljno uticati na vašu vezu. Slobodni – konjukcija Sunca i retrogradne Venere u trećoj dekadi marta mieseca može u vaš život vratiti bivšeg partnera koji je i pored odvojenosti, nekako ipak ostao u vašem srcu. Dobićete još jednu priliku da pokušate – iskoristite je, možda ovog puta prođete bolje ! Generalno – slobodni će se probuditi tek od ulaska u treću dekadu marta, ali kada se probude – to će biti spektakularno ! Očekujte veliki broj novih poznanstava i mnogo zanimljivih osoba oko vas.

Posao

Poslovna situacija će tokom marta biti u povuci-potegni fazonu. Prvu dekadu ćete vjerovatno provesti kao uspavani, ni sami ne znajući šta i kako da uradite da biste poboljšali svoju situaciju. Malo ćete se promrdati tokom druge dekade, kada će već biti nekih pomaka na bolje, ali ni to vam neće dati potrebnu sigurnost. Treća dekada će otvoriti neke neočekivane šanse, koje biste trebali da prigrlite, jer bolje od ovoga trenutno ne možete. Ako imate aspiracije prema inostranstvu ili radite za strance, tu ćete muku mučiti i ni u jednom momentu nećete znati da li se saradnja nastavlja ili ne. Mars u drugom dijelu mjeseca ulazi u vaše polje karijere, pa očekujte kontakte sa teškim osobama i sporo odvijanje planova.

Zdravlje

Sve dok je vaš vladar u znaku Riba, što znači do 20-og marta, vaša će energija biti smanjena, često ćete biti bezvoljni i uspavani, a ni imunitetom nećete moći da se pohvalite. Tokom treće dekade dolazi do poboljšavanja zdravstvenog stanja, a mnogi od vas će u tom periodu krenuti na rekreaciju, ili makar češće boraviti na svježem vazduhu.

Djevica

Ljubav

U prvom dijelu mjeseca dosta će statičnosti biti u vašim emotivnim relacijama. Partner i vi ćete funkcionisati dosta korektno, ali svako od vas će biti više obuzet nekim svojim poslovnim ili finansijskim planovima i uglavnom ćete zajedničko vrijeme provoditi , za vaš ukus – previše monotono. Fino je voljeti se i šaputati nježne riječi na jastuku, ali ako se vaši susreti budu pretvorili baš samo u to, vi ćete početi da se osjećate nemirno i željeti da razbijete ovu svakodnevicu koja počinje da vas opterećuje. Ulaskom vašeg vladara u znak Ovna počećete da potičete voljenu osobu na akciju, na neka dešavanja, na zajedničke izlaske...što baš neće biti oberučke prihvaćeno sa njene strane. Razmimoilaženje u načinu na koji gledate vezu može postajati sve jače kako dani budu odmicali i tokom posljednjih nedjelju dana marta očekuju vas i prve napete situacije sa partnerom. Slobodni – konjukcija vašeg vladara Merkura i retrogradne Venere tokom druge dekade marta može vam u život vratiti seksualno – emotivnu priču iz prošlosti. Generalno – tek tokom treće dekade marta slobodni bi mogli da se zaljube, i to na jedan buran način u osobu koju upoznaju preko segmenta prijatelja.

Posao

U polju posla Jupiter koji vlada vašim partnerstvima, ide unazad, a i sama vladarka polja posla i novca – Venera, takođe se kreće retrogradnim hodom. Poslovni dogovori, partnerstva i saradnje mogu proći neku vrstu preispitivanja. Evidentno je da će biti potrebno da se uvedu neke promjene da biste mogli da nastavite nesmetano zajedničku saradnju, pa se potrudite da budete spremni na kompromisna rešenja. Ukoliko budete čvrsto insistirali na svojim stavovima, možete doći u ozbiljniji problem, i to naročito tokom treće dekade mjeseca. Novac će u ovom mjesecu nešto sporije dolaziti do vašeg novčanika….

Zdravlje

Energetske snage vašeg organizma će biti dosta promjenljive tokom ovog perioda. Možete imati jače padove imuniteta tokom prvog dijela mjeseca, dok ćete u drugom biti skloni da se iscrpljujete i “gurate” sebe do krajnjih granica. Kod starije populacije će biti aktuelni problemi sa venama, krvnim sudovima i velika variranja pritiska.

Vaga

Ljubav

U vaše emotivne relacije je potrebno da uložite više truda nego inače. Ovo ne važi samo za vas, već i za emotivnog partnera, jer se vidi da ćete oboje biti skloni da budete samoživi i da se povlačite u sebe. Vladarka vašeg znaka ide unazad u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, što znači da ćete mnogo toga iz prošlosti ponovo iznijeti na dnevni red, preispitivati odnos, a bićete skloni i tome da ishitreno donosite neke odluke, isprovocirani ponašanjem voljene osobe. Očekivaćete da se partner više trudi, dok će njegovo ponašanje biti u potpunosti suprotno – povlačiće se, što vi možete doživjeti kao da ga je baš briga za vaš odnos. U suštini – pred oboma je u martu komplikovan zadatak očuvanja stabilnosti odnosa, što će naročito biti potencirano tokom treće dekade mjeseca. Slobodni – konjukcija vaše vladarke prvo sa Merkurom, pa sa Suncem, govori o mogućnostima da se u vašem životu pojave osobe ili iz prošlosti, ili pak neko sa kim svoju priču niste u prošlim životima do kraja ispričali. Karmičko – sudbinski uticaj sada u potpunosti vlada kada je ljubav u pitanju, pa očekujte u svakom slučaju nešto što će vas iz temelja prodrmati.

Posao

Naporan je ovaj mjesec u koji ulazite – retrogradni Jupiter je u vašem znaku, pa su želje i očekivanja veliki, preveliki…a vaša vladarka takođe ide unazad, što označava da je trud svakodnevan, a rezultatima nikako da budete zadovoljni. Na sve ovo – vi teško uspevate da se uklopite sa drugima, jer imate trenutno više energije od njih, više volje i sposobnosti i niko ne može da prati vaš tempo. Komunikacija sa saradnicima će biti promjenljiva, a sami nećete moći da izgurate sve, pa će dolaziti do napetih situacija. Finansije jesu stabilne, ali je to daleko ispod onoga što smatrate da zaslužujete.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je uglavnom srednje žalosna, a vi lično kao da ćete raditi protiv sebe. Ne možete da se odreknete nekih loših navika, namećete sebi žestok životni tempo i dovodite se do granice iscrpljenosti. Ono što vam je pod hitno potrebno jeste da se krećete, da boravite na svježem vazduhu, da usvojite neke dobre navike, da se odmarate dovoljno.

Škorpija

Ljubav

Tokom prve polovine mjeseca u vašim emotivnim relacijama će biti još koliko toliko normalna situacija, dok poslije toga ulazite u fazu – niti jedno s drugim, niti jedno bez drugog….Da se ne lažemo – i to što budete funkcionisali “normalno” biće uglavnom na mišiće, a tek kada pređete u drugu fazu nećete znati šta vas je snašlo. Vi na jednu, partner na drugu stranu. i u komunikaciji ista stvar – vi o klin, voljena osoba u ploču. U prevodu – distanca koja raste iz dana u dan. Ono što vam je neophodno jeste da makar pokušavate da održite normalan odnos, da funkcionišete makar po nekim osnovnim pitanjima, da nađete vrijeme za zajedničke momente….ili ode mast u propast. Slobodni – neke vas “stare ljubavne strelice” mogu pogoditi ponovo u srce, i to naročito tokom drugog dela marta meseca. Da li će od tih ponovljenih pokušaja biti neke naročite ljepote, to ćemo tek vidjeti. Ja iskreno, nisam optimista….U suštini, više vam se isplati da tokom marta budete solo, a da imate samo povremeno neke neobavezne susrete i avanture, jer vam je to otvoreno bez ikakvih problema. Za pravu ljubav – bolje sačekajte….

Posao

iskreno rečeno, vi smatrate da što se poslovnog segmenta tiče, zaslužujete baš baš mnogo. Opet – i sami vidite da to uglavnom nekako ostaje na vašim željama, a da u realnosti morate da radite od jutra do sutra, da vječito nešto žurite i da generalno – ni malo niste zadovoljni. Ja ne mogu da poreknem da ćete vi imati nekih lijepih, solidnih prilika tokom ovog perioda, ali sve će to ići uz vaše veliko angažovanje i još veće nerviranje. Tokom treće dekade imaćete i pravi mali “okršaj” u neposrednom poslovnom okruženju – vjerovatno će tenzije sa kolegama eskalirati. Po pitanju novca – srednje zadovoljni, ništa naročito….

Zdravlje

Naglašeno polje zdravlja tokom cijelog marta meseca govori da biste ovim segmentom trebali ozbiljnije da se pozabavite. imunitet je povuci-potegni, neke stare boljke se mogu ponovo aktivirati, a kod starijih će verovatno biti problema i sa pritiskom, sinusima, krvnim sudovima. Glavobolje će vas prilično često mučiti. Sve ovo zahtjeva da budete odgovorni prema sebi, da se pozabavite ishranom, rekreacijom, kvalitetnim odmorom.

Strijelac

Ljubav

U prvom dijelu mjeseca u vašim emotivnim relacijama može biti zaista ozbiljnih i problematičnih situacija. Voljena osoba i vi se nećete razumjeti, oboje ćete biti skloni da čvrsto držite svoju stranu i da ne popuštate. U drugom dijelu mjeseca može doći do oporavka odnosa, do veće usklađenosti i pokušaja da ponovo u vašu vezu vratite emociju i strast koji su isparili bez traga. ipak,ni tada nećete moći da budete u potpunosti mirni, jer vam je zadnja nedjelja mjeseca pripremila još jednu „zamku“ – može doći do velike rasprave i burne svađe koja bi u nekim relacijama mogla dovesti čak i do prekida. Ukoliko ste slobodni – retrogradna Venera se vraća kroz vaše polje ljubavi tokom cijelog ovog perioda. Neka bivša emotivna priča se može obnoviti u svom svom sjaju, a strast koja vas bude obuzela neće moći da se kontroliše. U kom pravcu će ova priča ići, tek će pokazati vrijeme....Generalno – ako nemate namjeru da se vraćate u prošlost, mart mjesec vam nudi super mogućnosti za neobavezne kontakte i uživanje u „lakim“ pričama...

Posao

U prvom dijelu mjeseca sve ono što je vezano za poslovna partnerstva i saradničke odnose biće pritisnuto teškim i komplikovanim okolnostima, a moguće je da nećete uspijevati da pronađete zajednički jezik sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nesporazumi, konfuzije, zastoji u već započetim projektima – pripremite svoje živce i strpljenje. Tokom drugog dijela mjeseca stoji vam donekle bolja situacija, ali ćete i na dalje morati da budete dosta oprezni i pažljivo proračunate svaki svoj korak. Pritisci od partnera će postati posebno aktuelni u poslednjim danima ovog mheseca. Nemojte u tom periodu povlačiti neke poteze zbog kojih biste se kasnije kajali….U finansijskom segmentu – promenljivi prilivi i dosta troškova.

Zdravlje

Generalno će zdravstvena situacija kod vas biti promjenljiva, a ulaskom Marsa u vaše polje zdravlja tokom druge dekade, možete dodatno osjetiti pad energije. Generalno će vam grlo biti jako osjetljivo, pa ćete sigurno “zakačiti” makar par prehlada, moguće i po koju virusnu infekciju. Stariji pripadnici znaka moraju da obrate pažnju na holesterol, generalno na krvne sudove.

Jarac

Ljubav

I pored generalno komplikovane situacije u vašim porodičnim i emotivnim relacijama, ipak ćete se i vi i partner maksimalno truditi da održite koliko toliko korektan odnos. Ovo ne znači da će vam cvjetati ruže i da će sve “prštati” od ljubavi, ali makar ćete biti odgovorni jedno prema drugom, kao i prema vašoj vezi. Nećete dozvoliti da se sve ono što ste toliko dugo gradili rasprši, već ćete junački zajedno pokušavati da savladate sve tegobe i unaprijedite svoj odnos. Daleko od toga da će vam sve ovo biti lako, ali ipak – moći ćete na kraju mjeseca da kažete da ste prilično zadovoljni vezom sa partnerom. Slobodni – planeta Venera vlada vašim poljem ljubavi, a pošto se u ovom mjesecu kreće retrogradnim hodom, više je nego izvjesno da ćete neke propuštene emotivne prilike moći ponovo da pokrenete, ali i da obnovite kontakte sa partnerima iz prošlosti. Kod nekih od vas će tokom druge dekade doći i do novog poznanstva koje će biti vrlo intenzivno – ako sa ovom osobom uspijete da “izgurate” naredni period od par mjeseci, ova bi se priča mogla pretvoriti i u trajnu vrijednost u vašem životu…i

Posao

Jupiter je u polju karijere, pozicije retrogradan, a i vladarka ovog polja, planeta Venera, kreće se unazad kroz znak Ovna. iako ćete smatrati da je pravi trenutak da napravite neke promjene, jer vas već opterećuje statična situacija u poslovnom segmentu, nisam sigurna da će ovo funkcionisati na onaj način na koji biste željeli. Možda je sada pravi momenat da ipak sebe usmjerite na neku drugu stranu – na proširenje trenutnih poslovnih dogovora, na završavanje zaostataka, na ostvarivanje novih kontakata ili na planiranje projekata koje ćete pokrenuti u narednom periodu. Što se finansija tiče, uspjećete da naplatite neka zaostala potraživanja, a nisu vam loši ni prihodi od dodatnih angažmana.

Zdravlje

imunitet će vam biti promjenljiv, ali generalno –neke veće tegobe možete osjetiti tek u drugom dijelu mjeseca i uglavnom će to biti prolazne virusne infekcije, koje će “protutnjati” kroz vaš organizam. Kod starijih pripadnika znaka posljednja dekada marta može donijeti smetnje sa pritiskom ili jače glavobolje.

Vodolija

Ljubav

U prvom dijelu mjeseca više će vam na pameti biti posao i finansijska situacija, pa nećete imati baš mnogo vremena i posvećenosti prema voljenoj osobi. Dolaziće do povremenih čarki, ali će se one uglavnom završavati isto tako naglo kao što su i započele. Tokom drugog dijela marta, vi i partner već funkcionišete mnogo bolje – nekako ste na istim talasnim dužinama, lako se uklapate, lako dogovarate i ovo za vas dvoje baš može biti jedan lijep i životnim zadovoljstvima ispunjen period. Čak se i strasti mogu obnoviti i biti kao na početku vašeg odnosa, što će se naročito primijetiti u posljednjoj dekadi mjeseca. Ako ste slobodni – pred vama je još jedan mjesec kada ćete moći da birate na koju ćete stranu, jer će minimum dve osobe biti u vašoj blizini. Sam početak mjeseca donosi prvu šansu, onda tokom druge dekade možete obnoviti jedan emotivni kontakt, i imate još jednu ljubavnu priliku tokom treće dekade marta. U prevodu – kako god se okrenuli – nekako na ljubav nalećete, samo u različitim oblicima! Vi izaberite šta vam srcu drago…

Posao

Venera ide retrogradno kroz vaše polje komunikacije, dogovora, kraćih putovanja tokom cijelog mjeseca marta, pa je izvesno da ćete u ovim segmentima morati više da uložite sebe i potrudite se da sve obavite na vrijeme, kvalitetno kao i do sada. izvjesno je da ćete neke situacije morati da ponavljate, da se vraćate na ono što niste dovršili, ali generalno – čak i uz ove teškoće, bićete prilično zadovoljni saldom na kraju mjeseca. U drugom dijelu marta očekujte promjenljiv tempo dešavanja. Čas ćete biti u punoj brzini, čas ćete silom prilika morati da stajete i da zaobilazite prepreke koje će se pojavljivati. U finansijskom segmentu dosta solidna situacija, ali poslednja dekada marta može doneti neočekivane, veće troškove.

Zdravlje

U potpunosti ste se probudili i nemate namjeru da sada stanete. Vrlo je pohvalno što su mnogi od vas okrenuti nekom zdravijem režimu ishrane, što ste u pokretu i što se trudite da zdravstvenu situaciju držite pod kontrolom. Generalno gledano – ne biste trebali da imate bilo kakvih većih problema tokom ovog perioda.

Ribe

Ljubav

U prvom dijelu mjeseca kod vas je naročito naglašena emotivnost i potreba da vaše emotivne relacije budu stabilne i da se u njima osjećate sigurno, zaštićeno, voljeno. Partner će se, na svoj način, truditi da vam izađe u susret i pruži vam svu pažnju koju zaslužujete. Koliko ćete vi biti zadovoljni, to je već druga stvar, ali nećete moći da poreknete da se sve između vas dvoje odvija prilično korektno. U drugom dijelu mjeseca voljena osoba je više okrenuta sebi, što vam i neće naročito prijati. Druga strana će doduše, pokazivati i dalje pažnju, ali to će biti daleko od onoga što je vama potrebno, što može povremeno dovoditi do rasprava, naročito tokom treće dekade marta. Konkretno u tom periodu, nemojte baš “tjerati mak na konac”, jer to može dovesti do prilično burnih svađa. Ukoliko ste slobodni, ni vas ne može “zaobići” uticaj retrogradne Venere, pa očekujte od druge dekade marta ozbiljniji kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ako pretenzija prema prošlosti nemate i želite nešto potpuno novo, onda obratite pažnju na poslovni segment – odatle vam ide jedna dosta zanimljiva emotivna priča…

Posao

Naglašeno polje ličnosti tokom prvog dijela mjeseca ide vam u prilog, pa se potrudite da u tom periodu uradite sve ono što je u vašoj moći, jer možete izbiti u prvi plan. Polje posla je prikazano kao dosta aktivno, što govori da će Ribe uspjeti da se u ovom mjesecu izbore za neke pozicije ili projekte koje dugo priželjkuju. Pošto se Venera vraća unazad kroz vaše polje posla i novca, naročito na ovo drugo obratite pažnju – vodite računa kada su investicije u pitanju, a pripremite se da može doći i do odlaganja kada je naplata potraživanja u pitanju. Računajte na nešto lošije odnose sa saradnicima tokom treće dekade mjeseca.

Zdravlje

Za divno čudo – pratiće vas dosta dobra zdravstvena situacija tokom cijelog mjeseca. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste ishrana, i počnite da razmišljate o promjenama u životnim navikama – usvojite one koje su dobre po vas, a nekih se konačno odrecite za sva vremena.
(Izvor: mojastrolog.rs, Foto: Yayimages)