BanjalukaLive

Wed05232018Horoskop od 26.novembra do 3.decembra 2017.

horoskop yay0209


Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Vladar znaka Mars i dalje je u sedmom polju, ali od kraja ove nedjelje, kada Venera ulazi u Strijelca, u povoljnijem je izdanju. Generalno, poslovni aspekti pod uticajem su Merkura koji je značajno usporio. Svi poslovni poduhvati će se obustaviti na određeno vrijeme. Mars i Venera dolaze u povoljniji položaj, što znači da će, na poslovnom planu, problemi koji su obeležili prethodni period polako da se smanjuju.

Ljubav - Slobodni predstavnici znaka mogu krajem nedjelje da uđu u novu vezu ili da ostvare novo poznanstvo.

Zdravlje - Dobro raspoloženje i optimizam će vas pratiti u ovom periodu. Bilo bi poželjno da kontrolišete apetit.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Vaš vladar Venera mijenja znak krajem nedelje. Znači da ulazite u novi ciklus dešavanja. Treba da znate da se ništa ne menja preko noći, pa ćete u ovom periodu biti u situaciji da se suočavate sa problemima koje ste ostavili iza sebe. Što prije raščistite stare odnose da bi mogli da iskoristite položaj planeta koji dolazi.

Ljubav - Izlazak Venere, vašeg vladara, iz sedmog polja donosi olakšanje. Vi se suočavate sa situacijom sa kojom nema mnogo neizvijesnosti. Postojeće veze koje su stabilne prevazići će teškoće, dok slobodni imaju priliku za novu vezu.

Zdravlje - Više obratite pažnju šta unosite u organizam. Čaša tople vode, čim ustanete, povoljno će djelovati na vaš stomak.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Vaš vladar Merkur, združen sa Saturnom u sedmom polju, donosi vam aspekte koji ukazuju na otežano funkcionisanje. Problemi postaju složeniji, dogovori manje povoljni, pa budite oprezni. Vrlo je nezgodno biti na procenama i komisijama, ili raditi bilo šta što ima veze sa arbitražom.

Ljubav - Merkur u sedmom polju, združen sa Saturnom, donosi konfuziju. Na ljubavnom planu situacija je složenija, a rezultati nesigurni. Jednako je problematično obnavljati staru vezu kao i ulaziti u novu. I skladne i neskladne brakove potresa kriza.

Zdravlje - Osjetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vrijeme.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Period počinje prolaskom vašeg vladara Mjeseca, kroz osmo, deveto, deseto i jedanaesto polje, što automatski kvalifikuje drugu polovinu nedjelje za bitnu po pitanju posla. Ukoliko, kroz posao kojim se bavite, imate kontakt sa inostranstvom, moraćete na put, ili dočekujete bitnog saradnika, kako biste ispravili greške.

Ljubav - Saturn, vladar polja partnerstva, na samom je kraju šestog polja i pred ulaskom u sedmo, opterećen konjunkcijom sa Merkurom koji je pred samom retrogradnošću. Pogled unazad je jedino ali i najlošije rješenje za naredni period.

Zdravlje - Izuzetno se dobro osjećate. Ako je bilo nekih zdravstvenih poteškoća (naročito sa zglobovima, kičmom, zubima), situacija se bitno poboljšava.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Venera, presudna za karijeru, tokom ovog perioda menja znak. Ulaskom u trigonski znak Strelca postaviće neke stvari na mjesto ali ne i sve. U istom znaku dešava se retrogradnost Merkura, što je najava da smanjite ambiciju i da završavate samo skoro gotove projekte. Sve ostalo ostavite za neki drugi period.

Ljubav - Ulazak Venere u Strijelca kao i boravak u istom znaku sa vladarem sedmog polja Saturnom, otvoriće stara emotivna pitanja. Ove nedjelje neće biti krupnih dešavanja. Bićete u prilici da utičete samo na sitne detalje, da se pripremite za bitnija dešavanja.

Zdravlje - Pratiće vas zadovoljstvo i lijepo raspoloženje. Potreban vam je san.

DJEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao - Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dvije jednako komplikovane mogućnosti. Merkur na samom kraju znaka Strijelca dostiže stepen retrogradnosti, uz konjunkciju sa Saturnom. Šta god da radite, dvoumićete se.

Ljubav - Vladar polja partnerstva Jupiter, u trećem polju, od koga se Venera razdvaja samim krajem perioda, naglašava da vam se dopada neko ko je u vašoj blizini. Kako god, period nije povoljan, jer će se sve što pokušate izjaloviti. Povedite računa o stabilnosti veze i ne eksperimentišite.

Zdravlje - Problemi sa zubima su izvjesni. Ako ste na vrijeme posjetili zubara, puni ste energije i dobrog raspoloženja.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao - Mars samostalno iskazuje sva svoja značenja dok prolazi vašim prvim poljem. Dinamika je dobra, ali generalno loš period u smislu kako će okolina reagovati na ono što radite. Ne forsirajte se i sve što radite promišljajte dobro, kako bi postigli najbolje moguće rezultate.

Ljubav - Mars, kao vladar polja partnerstva u vašem znaku, tek od kraja nedjelje dobija na snazi. Ovaj period nije povoljan za potezanje ozbiljnih tema, niti za neke krupnije emotivne promjene. Naprotiv, svako iniciranje takvih dešavanja može da napravi samo veći problem.

Zdravlje - Bilo bi poželjno da prekontrolišete štitnu žlijezdu, ukoliko osjećate bilo kakve smetnje. U suprotnom, puni ste elana.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao - Jupiter osolobođen dominacije Sunca, u punoj je snazi u vašem prvom polju. Probudiće se vaša želja za finansijskim poboljšanjem. Merkur i Saturn na samom kraju drugog polja, ukazuju na iznenadne prepreke i probleme. Stoga je potreban oprez i kvalitetna dokumentacija kako biste izbegli nesporazum i finansijski gubitak.

Ljubav - Venera, vladar polja partnerstva u Strelcu, vašem drugom polju, uz Saturna u istom znaku i sekstilni odnos sa Marsom, donose aspekte za mnogobrojna dešavanja. Problem je što će kvalitet u ovom periodu da izostane, pa mnogi snovi mogu da se rasprše kao balon od sapunice.

Zdravlje - Vodite računa o namirnicama koje unosite u organizam. Ne preterujte sa pićem, to može da vas natera na pogrešne odluke.

STRIJELAC (23. 11- 21. 12)

Posao - Najbolje je da sve planove obustavite tokom ovog perioda. Šta god da radite, događaji će ići kontra onome što želite. Najbolje je da sačekate povoljnije prilike. Možete da rješavate samo sitne probleme, jer se svi komplikovaniji poslovni poduhvati neće realizovati.

Ljubav - Jednako kao kod pitanja posla i emotivno stanje je pod uplivom Merkura i njegovog problematičnog kretanja. A da stvari budu komlikovanije, Venera krajem nedjelje ulazi u vaše prvo polje i time doliva ulje na vatru. Budite oprezni i ne donosite nagle odluke.

Zdravlje - Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak, ukoliko imate tih problema. U ovom periodu vraća vam se vitalnost.

JARAC (22. 11 - 20. 1)

Posao - Mars u polju karijere u vrlo jakom sekstilu sa Saturnom i Merkurom koji je pred retrogradnošću, donijeće vam komplikovane odnose. Može da se desi i da promijenite radno mjesto, u zavisnosti od ličnog natala. Period je dinamičan, naizgled sve ide povoljno, ali morate da povedete računa da se stvari ne otrgnu kontroli i postave kao problem.

Ljubav - Venera ulazi u dvanaesto polje, a to nikako nije dobar znak po pitanju stabilnosti veze, ma kog tipa oni bili. Vodite računa o diskreciji.

Zdravlje - Neće se dešavati ništa što bi uzdrmalo zdravlje.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao - Jupiter i Venera ukazuju da možete da očekujete benefite na poslu, ali i skraćene rokove u kojima treba da ih realizujete. Savjet je da sve što treba završavate tokom radnog dana nastupajuće nedjelje. Ukoliko to nije moguće, pokušajte da produžite rokove.

Ljubav - prelazak Venere iz desetog u jedanaesto polje, znak je pomjeranja granica u odnosima sa osobama koje su vam bliske. Takođe, od momenta kada Venera pređe u Strijelca i bude u istom znaku sa Saturnom i Merkurom, to će vam donijeti potrebu da se neke stare veze revitalizuju ili obnove odnosi koji su prekinuti.

Zdravlje - Pozitivne energije i raspoloženja vam neće nedostajati. Obratite pažnju na oči.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao - Skup planeta u Strelcu u koji krajem nedjelje ulazi i Venera, znak je velikog broja šansi. Merkur može da donese problematična rešenja i zato se potrudite da u narednom periodu ništa ne komplikujete.

Ljubav - Merkur, planeta koja je vladar polja partnerstva u bliskoj je konjukciji sa Saturnom, što donosi kopmlikacije. Ulazite u period u kome ništa nije realno, pa se tako i ponašajte.

Zdravlje - Početkom nedjelje budite oprezni, moglo bi da doće do lakše povrede donjeg dela leđa ili urološke infekcije.


Izvor: Novosti.rs/Astrolog Mihailo Čukić +38163/359-260, Foto: Ilustracija-YAYimages