BanjalukaLive

Tue04242018



Horoskop od 26. juna do 3. jula

horoskop2402 yay

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate


OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao: Očekujte mnogo promjena kada u ponedjeljak Mjesec uđe u Ovna. Puni ste optimizma, ali skloni sukobu sa ljudima za koje smatrate da vas ugrožavaju. Mjesec pravi aspekt trigona sa Saturnom i stvari brzo dovodi u red, ne podležite trenutnim utiscima i emocijama, da ne pogriješite u procjeni. Pažljivo sa finansijama krajem nedjelje.

Ljubav: Uzbuđenje i nagli preokreti, sve je pojačano kako se bliži kraj nedjelje, a Venera i Sunce približavaju trigonu s Marsom. Imaćete brojne šanse i teško se odlučivati. Jača osjetljivost do srede jer Mjesec tranzitira kroz Ovna. Odluke odložite za kraj nedjelje.

Zdravlje: Produženi boravak Jupitera u polju bolesti ukazuje da vam je potrebna detoksikacija.


BIK(21.4.-21.5)

Posao: Osjećate da nemate kontrolu nad dešavanjima. Ne krivite za to saradnike, preuzmite mjere da bi stvari radili sistemski i logično. Merkur u polju novca je u teškim aspektima sa Saturnom, borite se da svaki dinar završi na pravom mjestu. Posebno ako radite za druge jer ste pod lupom duže vrijeme i neko čeka da napravite grešku.

Ljubav: Venera u trećem polju ukazuje na osobu iz okruženja, sa kojom će se uskoro dešavati stvari koje trenutno ne planirate. Ovaj aspekt vas čini pravim hedonistom, skloni ste uživanjima. Oni u braku i vezi neka vode računa da ne uđu u neželjenu aferu, slobodnima je sve dozvoljeno.

Zdravlje: Pazite se trovanja hranom, izbjegavajte da jedete van kuće.


BLIZANCI(22.5.-21.6)

Posao: Vaš vladar Merkur je u polju novca, osjećate priliv energije i ideja. Ali, problem je što je previše ideja i dilema. Merkur je ušao u drugo polje opterećen opozicionim aspektom sa Saturnom, pa svaki vaš plan nosi brojne prepreke iz prošlosti. Planete u polju novca grade nekoliko dobrih aspekta i isplati se da rizikujete uprkos preprekama.

Ljubav: Saturn u polju partnerstva donosi preispitivanja i teškoće u svim odnosima, bilo da je u pitanju brak ili kratka veza. Osjetljivi ste sredinom nedjelje, dok Mesec tranzitom kroz bika aspektuje Veneru u raku. Kontakti su intezivniji, želićete da mijenjate status. Ne ulećite prebrzo u odnose koji mogu donijeti dugotrajne probleme.

Zdravlje: Mars ukazuje na moguće povrede usled rukovanja alatom ili nekim predmetom.


RAK(22.6.-22.7)

Posao: Početkom nedjelje Mjesec u polju karijere gradi dobre aspekte sa Saturnom i svaki plan je ostvariv. Važno je i da budete strpljivi, a Merkur u 12. polju ukazuje na loše glasine i priče koje morate demantovati djelima. Ne budite nervoznim, prihvatite izazov.

Ljubav: Trigon Mjeseca i Venere je dobar aspekt u ljubavi. Privlačite ljude koji u vama prepoznaju pozitivca i osjećaju toplinu. Osoba svjetle kose iz vašeg okruženja je vrlo zainteresovana za vas, što pokazuje aspekt Venere i Sunca u raku. Ako ste u braku, vodite računa o izazovima koji se nameću.

Zdravlje: Saturn ukazuje na hronične probleme, pad imuniteta i potrebu za ozbiljnom preventivom da se ne bi razboljeli.


LAV(23.7.-22.8)

Posao: Oko vas se stvara gužva, ali ne utiče pozitivno na planove i ideje. Planete u 12. polju ukazuju na okolnosti sa kojima teško izlazite na kraj. U drugom polju koje simbolizuje novac, Jupiter ima dobre aspekte s Marsom i vodi vas ka cilju. Ne shvatajte olako rane znake upozorenja na problem.

Ljubav: Ljubav: ili avantura, čim se Venera ušunja u 12. polje, lavovi dobiju injekciju teatralnosti i potrebu za dokazivanjem. To zna da preraste u afere, što se sada ne preporučuje. Posebno ako ste u braku. Slobodne očekuje dobar period, interesantna poznanstva koja mogu da prerastu u ozbiljniju vezu.

Zdravlje: Uredan život i redovan san su najbolji savjet za naredni period.


DJEVICA(23.8.-22.9)

Posao: Jupiter u vašem znaku otvara novi ciklus u vašoj karijeri. Podržan planetama iz znakova vodenog trojstva, usmjeren je ka novcu i materijalnim vrijednostima po cijenu žrtvovanja principa. Značajne promjene u prilivu novca mogu biti i dobre i loše. Važno je da realno procijenite situaciju i razbijete sve iluzije.

Ljubav: Među prijateljima ste omiljeni, a suprotnom polu privlačite pažnju. Venera u 11. polju teško razlikuje ljubav od prijateljstva. Kratkotrajno druženje u nedjelju se nastavlja krajem nedjelje. Potrebno je da u ljubavi budete racionalni, izbjegnete greške i trzavice s partnerom. Slobodni mogu da počnu ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Infekcije i virusi uzrokuju iscrpljenost i manji pad imuniteta.


VAGA(23.9.-22.10)

Posao: Mars u znaku novca ukazuje na probleme prilikom naplate i manipulacije novcem. Saturn u polju vašeg okruženja podstiče stalne nesporazume sa okolinom, na poslu i van njega. Stelijum Sunca, Venere i Merkura u polju karijere poručuje da je vrijeme za ozbiljne odluke i razgovore sa bitnim ljudima koji utiču na vaše planove.

Ljubav: Posao: i emocije se prepliću, dvije osobe na radnom mjestu su zainteresovane za vas i vi za njih. Ova nedjelja je interesantna i komplikovana. Od ponedjeljka do četvrtka izbjegavajte rasprave na temu emocija.

Zdravlje: Poremećaj tečnosti u organizmu, višak ili manjak. Više se krećite i pravilnije hranite.


ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

Posao: Mars u Škorpiji se upravo okrenuo i zaletio u direktan hod i popravlja stvari. Velika tenzija je još prisutna, ali iz polja inostranstva dolazi pomoć prijatelja, koja sve olakšava. Polje novca je pod uticajem Saturna, što ukazuje na restrikciju i potrebu za racionalnom potrošnjom.

Ljubav: Tenziju prenosite i na partnerske odnose. Venera upravlja poljem partnerstva i u izazovnim je aspektima sa Suncem u polju putovanja, slobodni su skloni vezama sa osobom iz daleka i onima koje upoznaju na putu. Zauzetima je ovo idealan period za romantično putovanje.

Zdravlje: Čuvajte se povreda i padova. Izbjegavajte hladne napitke, Saturn u drugom polju uzrokuje probleme s grlom.


STRIJELAC(23.11.-21.12)

Posao: Saturn u vašem znaku umanjuje šanse i daje skeptičan pogled na stvari. Aspekt koji gradi sa Jupiterom u polju karijere nije konstruktivan već naporan, zahtijeva prekid sa starim i otpočinjanje novog posla. Pustite da se događaji sami odvijaju, čekajte povoljan trenutak. Svaki otpor situacijama koje dolaze je uzaludan i otežava stvari.

Ljubav: Očekuje vas monotonija ili stabilnost u ljubavi, zavisi iz kod ugla posmatrate. Jupiter, vladar vašeg znaka, gradi sa Venerom dobre aspekte. Zauzeti će uživati u vezi koja napreduje. Slobodni imaju mnogo šansi, ali ih uglavnom neće koristiti. Krajem nedjelje očekujte promjene.

Zdravlje: Mogući urološki ili ginekološki problemi. Pijte više tečnosti.


JARAC(22.12.-20.1)

Posao: Tokom nedjelje dobijate vest ili informaciju koju očekujete. Ulazak Merkura u sedmo polje intenzivira dogovore oko posla. U istom polju je i Venera, vladar polja karijere, pa su šanse veće. Osim promjene posla, moguće su i promjene pozicije na radnom mjestu. Dinamičan, naporan, ali profitabilan period je pred vama.

Ljubav: Očekujte brojne susrete i šansu da započnete nešto novo. Veza u kojoj ste je na testu. Slobodni ulaze u vezu koja naglo postaje ozbiljna, a nekima i opterećujuća. Oni koji razmišljaju o braku, sada odlučuju o budućnosti.

Zdravlje: Mogući bolovi u nogama ili povrede nogu.


VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao: Polje posla naglašeno je ratobornim Marsom. Nesuglasice s kolegama i podmetanja su već postali praksa. Ovo je faza korjenitih promjena i velikih poslovnih tenzija. Oprezno birajte strane u okruženju i donosite odluke. Ne podležite trenutnim utiscima i emocijama.

Ljubav: Pojavljuje se osoba iz prošlosti, sa kojom ni ranije nije bilo srećnog kraja. Venera i mars u trigonu mogu je "dovesti" do vas na polju posla i dodatno vam iskomplikovati status. To se posebno odnosi na one u vezi. I ako nema povoda, zbog većeg broja planeta u šestom polju možete biti meta ogovaranja.

Zdravlje: Krvni sudovi, vene, cirkulacija, krvna slika... Uradite sistematski pregled.


RIBE(20.2.-20.3)
Posao: Dominacija Saturna na polju posla ukazuje na restrikcije u vezi količine obaveza i novca. Aspekti sa Jupiterom najavljuju sistemske promjene, reorganizaciju, kontrolu rada i razultata. Samostalni u poslu neka vode računa o propisima i inspekcijskoj kontroli.

Ljubav: Polje partnerstva obilježava Jupiter uz brojne aspekte planeta iz znaka raka, očekujte burna dešavanja i nove šanse. Kada se mnogo bira, najčešće se loše izabere. Slobodni neka vode računa o tome, jer im to može biti trajni izbor, a zauzetima je najbolje da ne biraju ništa.

Zdravlje: Umor i stres uzimaju danak, kao i nepravilna ishrana.

Za Večernje novosti: astrolog Mihailo Čukić, Foto: Ilustracija-YAYimages