BanjalukaLive

Thu04262018Horoskop od 23. do 30. oktobra

horoskop YAY1306

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21.3.-20.4)

Posao – Mars, vaš vladar, nalazi se u polju karijere u znaku egzaltacije. Riječ je o dobroj startnoj poziciji, ali bilo bi dobro da imate sluha i za potrebe drugih. U susretu sa saradnicima neophodno je da ostavite što bolji utisak. Najvažnije je da pravilno definišete zajedničke interese.

Ljubav – Venera, vladar vašeg sedmog polja, udružena sa Saturnom, iako u Strijelcu, „hladi“ situaciju na način koji vas iritira. Pokušajte da promijenite odnos prema partneru, a ne uporno da namećete svoje stavove.

Zdravlje – I najmanji stres izaziva povišeni krvni pritisak, zbog čega je srce podložno promjenljivom ritmu.


BIK (21.4.-21.5)

Posao – Venera, koja upravi prilazi konjunkciji sa Saturnom, tokom ovog perioda usporiće realizaciju većine vaših poslova. Zato je poželjno da budete maksimalno strpljivi, jer takav stav češće vodi u siguran posao nego funkcionisanje po principu „sad ili nikad“.

Ljubav - Mars, koji predstavlja voljenu osobu, nalazi se u znaku egzaltacije, zbog čega je partner apsolutno dominantan, pa ćete morati da se prilagodite ritmu koji nameće druga strana.

Zdravlje – Početkom perioda mogući su problemi sa prehladom i sinusima, zbog čega bi trebalo da pojačate imunitet i preventivno uzimate vitamine.


BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao – Oni predstavnici znaka koji u prošlosti nisu pravili greške nemaju razloga za brigu, dok će drugi Blizanci biti izloženi provjeravanju svih poslova i svega što su organizovali i ugovarali.

Ljubav – Pred vama su dva izbora, ali za oba mislite da su loši. Prisustvo Venere i Saturna u vašem polju partnerstva ne obećava mnogo. Zato bi bilo mudro da na stvarnost gledate iz drugog ugla i vidjećete da ćete imati šta da izaberete.

Zdravlje – Početkom perioda mogući su manji problemi sa želucem, hormonima i žlijezadama, a krajem nedjelje najviše će vas mučiti nervoza i nesanica.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao – Informacije kojima raspolažete o nekom poslu ne predstavljaju garanciju za uspjeh. Međutim, dobar intuitivni signal će vas navesti na pravilno rješenje. Svaki ishitren potez navešće vas na brzoplete odluke i pogrešan put, a svako odlaganje, ma koliko vam izgledalo neprirodno i nerazumno biće siguran pogodak.

Ljubav – Zbog dinamičnuh događanja u ovom periodu i partnera kojem ćete morati da se prilagođavate osjećaćete veliku nelagodnost. Ali, ponekad to ima i prednosti pa na kraju ispadne bolje nego što ste se nadali.

Zdravlje – Manje tegobe sa sluhom, stomakom i želucem.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao – Dobra poslovna strategija i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugoročniji uspjeh. Ipak, postoje situacije koje ne zavise toliko od vaše volje koliko od podrške okoline.

Ljubav – Saturn, vladar vašeg sedmog polja partnerstva, iako je udružen s Venerom, ne ukazuje na bitnija dešavanja u ljubavi tokom ovog perioda. Zato što manje obraćajte pažnju na negativne strane vašeg emotivnog života, beć forsirajte ono što je pozitivno.

Zdravlje – Iako se dobro osjećate, potrebno je da usporite tempo. Zbog nepažnje i brzopletih poteza moguće su povrede.


DJEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao – Umjesto što favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoje ponašanje i nemojte da ulazite ni u kakve rizične situacije. Merkur na kraju Vage i pragu Škorpije ukazuje na neophodnost velikog opreza i potrebu da prije donošenja bilo kakve odluke sve provjerite detaljno.

Ljubav – Odnosi sa voljenom osobom su prilično komplikovani, čemu doprinosite i vi i partner koji loše tumači vaše poteze. Pokušajte da lakše nađete zajednički jezik. Slobodni pripadnici znaka pokušaće da obnove neku staru vezu, nažalost, manje-više neuspješno.

Zdravlje – Problemi sa urinarnim infekcijama.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – Jupiter u vašem znaku ukazuje na velika poslovna dešavanja, ali sa zakašnjenjem i teškom realizacijom. Ponekad ćete morati da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa određenom situacijom i izazovom.

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja partnerstva u znaku egzaltacije čini da partner čuje samo sebe, a vi kao da ne postojite. Ali, ovakva situacija neće trajati dugo, zato budite još malo strpljivi.

Zdravlje – Najveće muke zadavaće vam zadržavanje tečnosti u organizmu, zbog čega ćete imati stomačne probleme i osjećaj težine.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)


Posao – Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili neku vrstu materijalnog dobitka. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumijeva proširenje saradnje, ali tokom ovog perioda nećete imati kompletan uvid u sve neophodne informacije.

Ljubav – Venera, vladar vašeg partnera, u konjunkciji sa Saturnom iz njega će izvući na površinu sve ono što ga čini teškim. Ukoliko pravilno sagledate situaciju, napravićete presjek i najzad shvatiti kakav je vaš partner.

Zdravlje – Zbog jako oslabljenog imuniteta, tokom cijelog perioda bićete veoma osjetljivi.


STRIJELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao – Očekuju vas zajednički dobitak i mogućnost da, uz malo komplikacija, obnovite neki poslovni dogovor. Spoj Venere i Saturna usmjeriće vas prema već viđenim poslovima.

Ljubav – Na jednoj strani su Venera i Saturn, na drugoj Merkurova promjena znaka, što ukazuje na veoma komplikovan emotivni život tokom cijelog perioda. U ovakvoj situaciji najbolje je da se isključite, ništa ne preduzimate i da pustite da se stvari same razjasne.

Zdravlje – Najbolja terapija za vaše zdravlje je da smanjite cigarete, mada bi bolje bilo da ih ostavite. Takođe, smanjite kafu i alkohol – bićete manje nervozni.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao – Prisustvo Marsa u vašem znaku forsiraće mnoga poslovna dešavanja u ovom periodu. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, usporite malo i prihvatite samo one obaveze koje možete da završite.

Ljubav – Mjesec koji se nalazi u fazi opadanja i bez značajnijih efekata na vas utiče tako da osjećate veliku nesigurnost, a od partnera tražite da se konstantno dokazuje. Ali, budite vrlo oprezni i pazite da efekat ne bude suprotan od željenog.

Zdravlje – Problemi sa srcem posljedica su napetosti na poslu, ali i nerviranja zbog sitnica.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao – Opredjelili ste se za varijantu koja će vam omogućiti napredovanje na poslovnoj ljestvici, i to na različitim nivoima. Ali, budite veoma pažljivi, jer će se u desetom polju, osim Sunca, uskoro naći i Merkur, što znači da će se poslovne šanse umnožiti, ali i odnosi zakomplikovati. Pokušajte da budete što realniji i prije nego što donesete odluku detaljno se raspitajte.

Ljubav – Posao vas toliko okupira da nemate vremena za emotivni život. Ponekad to može da bude veći problem nego što ste spremni da prihvatite.

Zdravlje – Ukoliko nešto ne preduzmete, bolovi u kukovima ili problemi sa kostima mogu prerasti u hronične.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao – O poslovnim ponudama koje niste željeli da prihvatite tokom proteklih mjeseci, vrijedilo bi ponovo razmisliti i dobro razmotriti u ovom periodu. Iako vam Jupiter, koji je napustio lošu poziciju, uliva samopouzdanje, nemoguće je da u kratkom roku nadoknadite sve što ste propustili. Brže ćete uspjeti, ukoliko počnete da rješavate jednu po jednu stvar.

Ljubav – Promjena pozicije Merkura, vladara vašeg sedmog polja, može biti signal da je došlo vrijeme da nešto promijenite u vezi. Zato pažljivo razmislite o tome šta vam najviše smeta kod partnera i pokušajte to da riješite.

Zdravlje – Obratite pažnju na krvni pritisak i puls.

Za Večernje novosti: astrolog Mihailo Čukić, Foto: Ilustracija-YAYimages