BanjalukaLive

Thu04262018Horoskop: Kakvi ste u ljubavi

ljubav yay1306

Ribe su darežljive, Vage suptilne, Bikovi iskreni... Pročitajte za sebe ili svog partnera šta zvijezde kažu kakvi ste u ljubavi.

OVAN
Ovan mora uvijek da vam bude prioritet i mora da bude u centru vaše pažnje. Ako Ovan samo pomisli da vas više ne privlači, spreman je na raskid. I nikad, ali baš nikad nemojte da poredite svog Ovna sa nekim drugim muškarcem s kojim ste bili, koliko god bili ljuti, jer je moguće da će vam vječno prebacivati zbog toga.

BIK
Nikad nemojte da lažete Bika. "Bijele laži" su jedna stvar, ali Bik uvek više cijeni iskrenost. Možete biti i tajnoviti ako su u pitanju male stvari, ali kod velikih stvari se očekuje potpuna otvorenost. Možda vam prvi put i oprosti, ali sljedeći neće sebi.

BLIZANCI
Za Blizance važi fraza "što na umu, to na drumu". To isto se očekuje i od vas. Nemojte da ostajete nedorečeni i uvijek mu objasnite ako vas nešto nije razumio. Osim toga, morate biti spremni na promjene, na adaptaciju, na kompromise i nikako ne smijete biti posesivni. Blizanac ne smije da osjeti da mu je sloboda ograničena.

RAK
Ako povrijedite Rakova osjećanja, teško da će vam on oprostiti – ovaj znak sve prima k srcu. Ne smijete zaboraviti njegov rođendan ili ga zapostaviti na žurki. Raku je potrebna nježnost koju i sam daje zauzvrat. Koliko god da ste nervozni nemojte da se istresate na njemu – kada ga jednom napadnete, on će se povući na duži period.

LAV
Lavu je potreban partner uz kojeg će izgledati lijepo. Nikako ne smijete da ga osramotite u javnosti ni na koji način. Osim toga, Lav voli da se osjeća kao da je glavni (čak i kad nije). Seks nikad nemojte da koristite kao sredstvo nagrađivanja i kažnjavanja.

DJEVICA
Djevicu odbija neurednost. Neuredna kuća ili neuredan auto veliki su vam minusi kod nje. Isto tako, negativnost je užasava, pa se potrudite da ne budete u njenom društvu kada vam naiđe žuta minuta.

VAGA
Niko nije bolji od Vage u poznavanju suptilnosti međuljudskih odnosa. Zato ćete grubošću i neosjetljivošću izazvati oštru reakciju kod nje, pošto su harmonija i pravičnost stvari koje visoko cijeni. Izbjegavajte grube šale pred njim i nemojte biti napadni, niti samo gledati na sebe.

ŠKORPIJA
Nikako ne smijete izneveriti Škorpijino poverenje. Pošto je mnogo puta u prošlosti bila izdata, Škorpija uvijek unapred očekuje od vas da ćete je i vi izdati (zato vas tako često optužuje da je varate ili da to želite da uradite). Ako ne želite da vas ostavi, budite direktni i ostanite posvećeni.

STRIJELAC
Posesivnost, ljubomora i konstantno proveravanje Strijelac shvata kao ugrožavanje svoje slobode, jedne od stvari koje su mu najvažnije. Vjerujte svom Strijelcu čak i kad kasni ili kad izlazi bez vas. Ako primijeti da ga pritiskate, pobjeći će od vas, prenosi "Astrolog Mira Marković".

JARAC
Iako Jarčevi ne pokazuju osjećanja tako eksplicitno, i oni mogu lako biti povrijeđeni – naročito ako se radi o njihovom dostojanstvu. Ne pričajte o vašem zajedničkom privatnom životu Jarčevim kolegama ili zaposlenima i ni u kom slučaju ne flertujte sa drugima u njihovom prisustvu. Pored toga, budite svjesni da Jarčevima treba vremena da obrade stvari prije nego što donesu odluku, pa ih nemojte požurivati, nego budite strpljivi.

VODOLIJA
Vodolije su zagovornici očuvanja prirode i vole životinje. Zato nemojte da bacate cigarete po ulici u njihovom prisustvu niti da se ophodite loše prema nekoj životinji. To će Vodoliju lako da izbaci iz takta.

RIBE
Ribe su darežljive, ali ne vole da neko to iskorišćava. Ako vas je vaš partner izvodio na večere po skupim restoranima, bar jednom vi izvedite njega i odužite mu se. Ako uvijek on kuva, vi operite sudove. Isto tako, Ribama smeta ako ne vjerujete u isto što i one i ako nemate dubinu u gledanju na stvari.
(Foto: Yayimages)