BanjalukaLive

Mon05212018Policija ispred kuće Stanivukovića

stanivukovic yt1108


Odbornik Draško Stanivuković (PDP) zaradio je prekršajnu prijavu, jer je prepodne na zaustavnoj traci na ulici u blizini zgrade Vlade RS u Banjaluci održao konferenciju za medije.

"Tako je to kad govorite istinu", napisao je Stanivuković na svom fejsbuk profilu.

Dodao je da su mu pred kućom 3 patrole i 12 policajaca.

"S obzirom na to da sam zbog jutros dao izjavu za medije u dijelu ulice koja nije namenjena za saobraćaj, danas je 12 službenika MUP RS došlo da mi uruči prekršajni nalog! Koja je potreba i smisao da 12 naoružanih policajaca sa 3 automobila dolazi pred moju kuću i plaši mi majku i baku?! Da li se neko plaši istine?! Da li misle da će mene tim preplašiti?! Ili možda svakodnevnim prijetnjama telefonom koje dobijam sa zaštićenih brojeva", izjavio je Stanivuković za "EuroBlic".

Stanivuković je na pres konferenciji govorio o ultimatumu postavljenom Vladi RS da se ograniči kupovina službenih vozila na 60.000 KM ili će u suprotnom organizovati još masovnija okupljanja nezadovoljnih."Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka prekršajnim nalogom sankcionisali su D.S.(1993) iz Banjaluke, zbog počinjenog prekšaja iz člana 105. Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima u BiH, jer je pomenutog dana u ulici Olimpijskih pobjednika ometao nesmetano odvijanje saobraćaja", saopšteno je iz policije.

Zanimljivo je da se u neposrednoj blizini zgrade Vlade RS neometano parkiraju i automobili, ali da pripadnici policije rijetko kada intervenišu zbog toga, piše "Euro Blic".

Foto: RTVBN