BanjalukaLive

Wed12132017



Nestalog dječaka traže i Oružane snage BiH

Konstantin

U potragu za nestalim desetogodišnjim Konstantinom Stijepićem u Loparama danas su uključeni i pripadnici Oružanih snaga BiH, a u pretrazi terena učestvuje više od 300 ljudi, izjavila je portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Simojlovićeva je navela da se pretražuje teren od Površnica prema Busiji i Zlatovu, te ponovo područje Lipovice i Labucke.

Treća pješačka bojna 5. pbr OS BiH uputila je 86 pripadnika, četiri kamiona i malo motorno vozilo u potragu za desetogodišnjakom.

Četvrti dan za dječakom tragaju i pripadnici policije, civilne zaštite, spasilačke i gorske službe, lovci i mještani, javlja reporter BN televizije sa lica mjesta.

S obzirom na to da Konstantin boluje od autizma, Simojlovićeva je ponovila apel stanovništvu Lopara, Ugljevika i okolnih mjesta da pregledaju sve objekte i mjesta gdje bi se dječak eventualno mogao skrivati.

Desetogodišnji Konstantin Stijepić nestao je 7. marta na Majevici kod Lopara.

Nestanak je prijavila njegova majka 7. marta u 18.00 časova, navodeći da je dječak nestao oko 13.00 časova nedaleko od porodične kuće, između naselja Lipovica i Labucka na Majevici.